1gulceninannesi Senaefe 30 gün aralıksız oldu benim sonra az az gelerek 35 36. Günde tamamen kesildi.
Mavisinannesi1804_ Senaefe tam 40 gün durmadan oldu arada azalma oldu sadece. 41. Günde hiç kanama yoktu yıkandım. 5 gün sonra bir hafta kanamam oldu sanırım adetti çünkü sonraki ay aynı tarihte yine oldu.
Nnnnwel Kişiden kişiye değişir ilk 20 gün kanama sonraki 10 gün koyu renk kanama son 10 gün ara ara lekelenme ve finish
Daghan20 Kişiye göre değişiyor benim 3-4 gün orta yoğunlukta kanamam oldu ardına birkaç gün kahverengi leke Bir haftadır hiçbir şey yoktu 2-3 gündür tekrar kahverengi leke geliyor 20 günlük lohusayım
Senaefe Daghan20 ya benim 3 gündür baya var ondan bir aydır beni de sezeyan oldum ilk günler yoktu 3 gündür çoğalınca korktum biraz
Eymonunannesi Senaefe Dun gittim kan verdim sonuclarini daha alamadim. Hormon ilaci verdi bir de benim kistim vardi hala var ama o yapmiyomus yani kana gore sonucum belli olacak 🥰
zemberekkusu Benimde 20 25 civarı kırmızı geri klan sürede çok yoğun akıntı gibi oldu. Kırkım çıkınca regl oldum ilk regl çok çok yoğun olmadı ama ikinci çok yoğundu lohusalıkta öyle kanamam olmadı
Senaefe balliikedii 10 gün var kırımın. Çıkmasına daha zaten 3 gündür böyle yoğun kanamam.oldu haliyle korktum çünkü regl bile olunca böyle kanamam olmamıştı hiç