Aybars_seyma Haftasonu kahvaltıya misafirlerim var. Menü olarak neler hazırlamamı önerirsiniz? Poğaça yapacağım başka neler yapmalıyım sizce?
incir-receli Aybars_seyma patates kızartması yumurta salatası haşlanmış yumurta, taze soğan, maydanoz, pul biber karabiber zyağı limon tuz menemen yapabilirsiniz yiyen varsa salçalı sosis yada sucuk simit alabilirsiniz ek olarak
Patron1bebeginannesi Aybars_seyma karışık kızartma, salçalı baharatlı sosis kızartma diye mi geçiyor bir de o var, milföyle bir şeyler yapabilirsiniz,pankek krep tarzı bir şey de olabilir, tuzlu dereotlu poğaça çok severim 💛 bunlar geldi aklıma
Teomom1 Aybars_seyma ben patates haşlıyorum lokma lokma doğruyorum. İçine yine aynı boyda doğranmış haşlanmış yumurta koyuyorum. Kuru soğan, zeytinyağı ve baharatlar da ekliyorum. Çok güzel oluyor. Hem ekstra yumurta ile uğraşmamış oluyorsunuz. 😊
Yusufunannesi97 Selimikomom çok güzel görünüyor masaAllah o peynir çeşitleri neler acaba bir de o küçük nutellalari nereden aldınız acaba bir de domatesin üzerindeki ne acaba yumurta mı o
Selimikomom Yusufunannesi97 yok canım benim değil ss aldım.Nutella trendyolda var domates ise sarı domates