noluyasanagenemiros Kaynanam köyden yolluyor her hafta bu kadar maydonoz kız napcam bu kadar maydonozu
Minel-inannesi noluyasanagenemiros yikayin guzelce suyunu suzdurun, sonrasinda ya dograyip dondurucuya atin yada kurutun. Maydanoz kullandiginiz herseyde kullanabilirsiniz hazir elinizin altinda olunca. Emziriyosaniz dikkatli tuketin sut azaltici etkisi vardir biraz
Selimikomom noluyasanagenemiros offf bol limon tuz iyi gider taptaze bir de 🥹🥹 ekmek arası bile yerim bunu en sevdiğim şeydir
noluyasanagenemiros Kızlar bakınnnn kızzzz sabahtan beri forumda tripten tribe giriyorsunuz buraya gelin faydalı maydonoz yiyin 🤤🤤🤤😂😂
noluyasanagenemiros Deletedmom_100 sağ olun ya kimse görmicek diye triplere girip savaş açacaktım az kala 🤣🤣 sabahtan beri herkes isyanda 😻😻
Lina2023 noluyasanagenemiros ben kışın yaprak sarması lahana sarması kuru patlıcan dolma biber yapınca koyuyorum iç harcına bazen köfteye koyuyorum güzel koku aroma veriyor bir arkadaşım şehriye çorbasının üzerine atıyormuş
noluyasanagenemiros Lina2023 Elbet1gunn Malesef ben kokusunu bile sevmediğim için tüketemiyorum tabi birazını dediğiniz gibi yapıp atarım ama geri kalanı yine elimde patlicak 🥶
Elbet1gunn Yika suyunu iyice süz yemeklik dogra buzluga at bacim kışın mis gibi oluyor yemeklere corbalara poaacalara salatalara afiyet olsun ☺️
noluyasanagenemiros Minel-inannesi evet emziriyorum🫣 deneyeceğim ama nasıl kuruturum güneşte sararıyor
Minel-inannesi noluyasanagenemiros rüzgar alan golgede kurutmak lazim sararmamasi icin😉 gun icindede bi kac kere karistirdinmiydi🤌