Aslananne1 Akifikret benimde 14 aylık oğlum hala yürümüyor sizde emekleme koltuklara tutunma ve siralama varmi
efelinamoms Akifikret canım kollarindan tutarken yukari doğru değilde yana dpğru acarak yurut bol.bol hem dengesini kurabiliyoe hemde ayakta desteksiz kalma süresi cok artiyor yukari dogru kaldirinca denge saglayamiyorlar bide bol.bol yurutmek gerekiyor anca öyle cesaretlerini toplayabiliyorlar
Akifikret Asyaninannesi__ ben çok takıyorum çevresel olarak ilk oğlum yaşına gelmeden yürüdü biliyorum her çocuğun gelişimi farklı da Dr da öyle dedi ama takıyorum sıralama yapıyormu peki
Duyguu17 15 aylık oğlum neredeyse 1 - 1,5 aydır elimizi tutarak yürüyor ama anca 2-3 gündür bağımsız yürümeye başladı diyebilirim tam olarak cesaret edip direk gidemiyor bile yani demek istediğim her bebek zamanı geldiğinde yapar 🙂
Noriye Duyguu17 aynı biz 13 ay iyice yürümeye başladı 16 aya gircez hala el tutma bitmedi yavas yavas azaldı ama evde serbest disarda tutuyor
Akifikret 1203 Dr dan çıktım şimdi başka sebeble gittim yürüyormu diye sordu hayır dedim peki tutunup kalkıyor mu dedi direk evet dedim tamam dedi elinizden tutup yürüyormu dedi çok az dedim birşey demedi başka