Esraw Kızım 5 aylık ve sürekli kucak istiyor kilosuda var kucakta çok yoruluyorum acaba kanguru alsam mı kullanış li mi kullananlar yardımcı olabilir mi
Masalserin2019 Esraw kaç kilo bende kullandım 8.5 kilo ve tasıyamıyorum omuzlarım kopuo 9 kgdan snra pek kullanıslı olmuolar zaten
findikburun Esraw benim kzıım 4 buçuk aylık evde bazen bişey yaparken takıuorum işe yarıyor duruyor içinde ama sırtım çok ağrıuor sonra
snyck Esraw mamadusbaby almistim 200 lira falandi 3ayindan beri kullaniyorum suan 9bucuk kilo ergonomik oldugu icin yormuyor basit olanlar bele baski yapip bu aylarda yorabilir ergonomik olanlarda cok hantal ben sanki evin icinde takip is yapamazdim cunku buyuk ve genis ama rahatligi gercekten tasima olarak rahat
Deletedmom73 Esraw belli bi kilodan sonra zor ya omzun kopar. Ben örümcek siparıs ettim sonunda pes ettirdi bana 😐
MaviNil Masalserin2019 Olur mu hiç. Benim kızım bebek arabasında durmuyor hala. 9 bucuk kilo 17 aylık hala kanguru kullanıyorum. Kucakta tasımaktan bin kat rahat
Esraw MaviNil Gerçekten mi ya öyle olsa çok güzel ben kucağımda geçirmekten gocunmam seviyorum da hata zaten ben alıştırdım ama çok yorucu oluyor iste
Tahmina Benim kızım 12 kilo ve hala kullanıyorum çokta rahat ediyorum belim falanda ağrımıyor ama kesinlikle normal kanguru almayın ergonomik olanını alın sizin de bebeğinizin de sağlığı için
Esraw Deletedmom73 Kaç aylık bebeğiniz ben 6 aylık olunca almayı düşünüyorum 6 aydan önce kullanabilirmiyiz
Deletedmom73 Esraw bugun 6 aya girdik ☺️ Ama zaten 10 dk bile dolassa hem ben rahatlarım hem oğlum yorulur sonra uyur die umut ediyorum 😅
Ozge1994 Esraw ben aldım hiç kullanmadım 2 aylıktı ağladı şimdi 3 aylık dahada denemedim birinde varsa deneyip öyle alın durmazsa masraf yapmayın boluna
Ebruko Benim kızım dışarıya dönük durmayı seviyo. 4 aylık. Yine de alsam kullanışlı olur mu peki sizce ? Bende akşama kadar kucağımda gezdiriyorum. Dışarda da bebek arabasında durmayı sevmiyo. Ama kanguru da öne dönük durması sağlıksız diye duymuştum.