Esmehan21 Kızlar ben instagramda profil fotoğrafımı kaldırdım pinterestten buldum bir tane koydum sıkıntı olur mu acaba sonuçta bana ait değil sormak istedim ama yüz fotoğrafı falan değil adamla kadın kol kola girmiş ellerinde çiçek var
mttbua Esmehan21 burdada var öyle biri. Neden koyuyorsun ki saçma değil mi ? Kaldırıyorsanız hiç koymayın
BelaCivciv Esmehan21 Temsili fotoğraf koymak sıkıntı değil, sorun olmaz diye düşnüyorum. Sadece başkasının fotoğrafını bu benim diyip kullanırsanız sıkıntı olabilir
Deletedmom_70 Esmehan21 Fotoğraf çizimse sıkıntı niye olsun ki. Ben burdaki profilim de çizim kullanıyorum
Esmehan21 mttbua fotoğrafsız kalmasın diye koydum yüz yada kişi fotoğrafı değil adamla kadın kolları kola girmiş ellerinde çiçek var onu koymuştum
Deletedmom_70 Esmehan21 profilinize girin sizde E harfi yazıyor oraya dokunun altta fotoğraf yükle çıkar oradan galerinize girin fotoğrafı seçin olur.
Halimea Esmehan21 yok bisey olmaz burada var . 😅 koyan annelerimiz biride kullanmış benim fotom demisti.😂