Ahuri Merhaba güzel anneler, lütfen bana yardımcı olun. 3 aylık bebeğim 4 gündür uyanıkken emmiyor. Memeyi görünce ağlıyor huysuzlanıyor memeyi almıyor. Ancak uyudugunda uyku sersemi olduğunda emiyor. Dün doktora götürdük bir problemi yok. Çözüm önerisi olan var mı moralim bozulmaya başladı. Forumdaki meme reddi başlıklarını okudum ama bir de ben yazmak istedim. Bu durumu yaşayanlar bana yol gösterirse memnun olurum. Bebeğim aç kalacak diye dün sütümü sağıp kaşıkla verdim. Bugün de şırıngayla verdim. Buarada sadece anne sütüyle besleniyor ama uykuya geçişte emzik veriyorum sadece. Bu süreçte emzik vermek istemiyorum ama bu sefer uykuya gecemiyor, ben de sadece uykuda emzirebildigim için mecbur veriyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca Temas Derneği aracılığıyla müsait zamanda online emzirme danışmanıyla da görüşeceğim. Şimdiden teşekkür ederim.
-Sare32- Ahuri aynı şeyler ben de yaşıyorum sağım yapıp veriyorum bide uyurken çıldırmak üzereyim 🤦🏼♀️
B1elf Ahuri 3 aylıkken bizimde öyleydi farklı pozisyonlarda denemelisin kısa bir red yaşıyorlar o dönem sagmakla falan süt depolarını rahatsız etme hiç kendinde zahmete girme ikimizin postu üst üste gelmiş ben 5 aylık sürekli emiyor yazmışım sen 3 aylık emmiyor bunların hepsi dönemsel ben 3 aylıkken emmek istemediginde sizin gibi uyku sersemiyken içiyordu bende yatağa oturup zipliyordum ziplarken bir süre sonra tutuyordu o emerken biraz daha zıplayın sakinlesince durursunuz emer olmadi mi ayağa kalk ve sallan salınırken dene oda mi olmadı pozisyon değiştir birde futbol topu tutuşu pozisyonu çok işe yaradı oda olmazsa gogusune yatır yada üstüne eğil bizim 15 gün kadar sürdü düzeldi şimdi 5 aylık ve 1 dk bırakmıyor galiba dışı kaşınıyor 🤭
Ahuri Bircocukgelisimci yazınızı okudum çok güzel yazmışsınız ve de çok sıkıntı çekmişsiniz. Her şeyin yoluna girmesine sevindim. Ben de vazgecmeyeceğim. İnşallah düzelir. Teşekkür ederim moral oldunuz bana ♥️
Bircocukgelisimci Ahuri düzelir emin olun, zaman zaman meme reddi yapabiliyorlar, fazla üstüne gitmeden sık sık meme teklif edin, asla memede ağlatmayın ve benim gibi biberon verme hatasına düşmeyin, kısa sürede memeye dönecektir🙏🏻🥰
Ahuri Bircocukgelisimci biberon vermedim. Sık sık teklif etmeye çalışıyorum. İnşallah bir an önce düzelir. Çok teşekkür ediyorum
Ahuri B1elf farklı pozisyonlarda denemeye çalışıyorum ama zıplamayı denememiştim onu da deneyeyim pes etmek yok kesinlikle. İnşallah sizinki gibi düzelir benim de. Çok teşekkür ederim sizin de evladınız sağlıkla huzurla büyüsün❤️