Muzeyyennn Merhaba kızlar eşim o kadar horluyor ki bebeğim anne yanı beşiğinde uyuyamıyor eşim gidip başka bir yerde de yatmak istemiyor , yastığını düzeltiyorum yüksek yastıkta yatıyor ama yine aynı ne önerirsiniz böyle bir şey yaşayan var mı
[silindi] Muzeyyennn Horladığı an tekmeyi basıyorum diğer tarafa dönüyor, bir daha mı horladı yine aynı şeyi yapıyorum 4 5 kere yapınca kesiliyor sesi 😀
Demoo Muzeyyennn dr muayenesi olsa burnunda kemik mi var acaba. Bir kere videoya çekip eşine izlet belki ikna olur
Ebrr_glsm123 Muzeyyennn Burunda et olduğu için olabilir bence önce bi doktor kontrolüne gidin. Benim eşmde bazen horluyor ama çok yorgun olduğu zaman onda da uyandıryrm geçiyor hemen
PamukPrensesannesii Muzeyyennn Burun bantları var ya horlamak için ,eşinize onu alın belki işe yarar. Bende her horlamasinda uyandırıyorum valla bebeğim uyuyor ama ben kendim uyuyamıyorum
Ececiiim [silindi] ben de sürekli dürtüyorum 😂 garibim napıyosun da demiyo dürte dürte sesi kesiliyo belli süre sonra 😂😂
Muzeyyennn [silindi] yok kesilmiyor ben de sesi ya çok yorgun oluyor bi de biraz tombiş ondan galiba, burun bantları işe yarar mı acaba
Selosh Muzeyyennn bu durum sadece bizde var sanıyordum😬 benim eşimde çok horluyo ve bebek uyuyamıyor yada anında haraket ediyor. Ama yapıcak birşey yok eşimi tekmeliyorum her horlamasnda susuyo bi zamann sonra, ben bile uyuyamıyorum onun horlamasında bebek nasıl uyusun😬
Namkol Muzeyyennn Eşim çok yorgun olduğu zamanlarda horluyordu Burun bandı bize çare oldu. Deneyin inşallah size de yarar. Sağ tarafına yatınca azaliyordu birde
Muzeyyennn Namkol burun bandını deneyeyim bi mutlaka ya az birkaç kilo verse çözülüyor bu sorun da yok işte
tomvejerry Muzeyyennn valla bizde aynıyız ben uyuyamiyorum ki sesinden bebeğim uyusun o yüzden ayrı odalardayizm maalesef aylardır 😒
Muzeyyennn Ayy napcaz ya zaten geceleri hiç uyumuyor tam dalacak yavrum o sırada hunharca bi ses öyle bi sıçrıyor ki kıyamıyorum e o kadar uyutmak için uğraştığım da boşa gidiyor
Esraerdemserin Muzeyyennn bizimki bu yüzden salonda yatıyor. Çünkü aşırı horluyor çocuk sürekli uyanıyor 🤦♀️
Muzeyyennn Esraerdemserin hepimiz aynı şeyleri yaşıyormuşuz ya biz bebemiz uyanmasın diye nefes almıyoruz