hogwarts Merveeofs bende düşünüyorum mercimekli bulgur pilavı yapıcam yanına ne yapsam onu bilmiyorum 😏😏
Gzdturk hogwarts aa bende mercimekli bulgur yaptım yanına da aksam için baharatlı tavuk kavurucam bir de cacık
Merveeofs hogwarts bulgur ve pirinç pilavı istemiyorum, sulu yemekleri vs eşim onlar olmadan yemiyor ama pilavdan da sıkıldık artık şaşırdım kaldım 🤦🏻♀️
BalkizimBaloglum2 Akşama misafirim var islak kek poğaça makarna salatasi yaptim yanina mercimekli köfte yapsammi diye düşünüyorum ikitane bebeylede zor oluyor
minikmucizem34 Merveeofs bitmiyor bitmeyecek bende fırında kıymalı patlıcan yanına da pilav yapıcam sanırım hava sıcak çorba içemiyoruz hararet basıyor😄cacık yaparım herhalde fikir olsun size de
Merveeofs minikmucizem34 et tavuk kıyma pilav yağlı salçalı yemek görmek duymak tam olarak psikolojimi bozuyor 45-50 derecede 🥲😄
ruveydaensar Merveeofs soğuk bir ayranaşı ve karpuz yeterli sanırım. Kek de yaparım çayla da onu yeriz. Sıcaklat iştahımızı kesiyor
BalBadem3 Merveeofs Dünden kıymalı havuçlu patatesli bezelye var biraz . Ama sanırım bugün dışardan söyleyeceğiz bıktım yemek yapmaktan