Perikizi7 Kızlar selamlar🌸 Hamileyken göbek çizgimde boydan aşağı ve boynumda lekeler oluşmuştu siyahlaşmıştı.Boynumdakiler geçti.Ama karnımdaki o siyah çizgiler henüz geçmedi.Aynı sorunu yaşayan var mı? Ne zaman rengim ağaracak acaba😂😂
midekoruyucu Perikizi7 6 aydan fazla sürdü bende geçmesi ya 😂 kara kız gibi dolandım ortalıkta.. hani bi de kumralım nasıl karardım öyle bilmiyorum
bebekece Perikizi7 6. Aydan sonra geçmeye başlamıştı sanırım suan 1 yıl oldu hiçbşşe yok bayadırda yok zaten. Benim sorunumsa koltuk altı kararması🙄 hamileyken kararmıştı halen geçmedi gerçekten cok sinir bozucu. Var mı önerisi olaaaannn🥹
Perikizi7 midekoruyucu Abooo sen bi de beni gör😂😂 Ben esmerim gerçi de simsiyah oldum be.Tatile gitçez vallahi Suriyeliler gibiyim🙈😂
Perikizi7 bebekece Benim de göğüslerimden başlayıp koltuk altına kadar karardı.Bi ara annem youtubeda bi videosu atmıştı lekeleri gideriyormuş diye.Hiç deneyemedim ama bi baksana belki işine yarar.
bebekece Perikizi7 bikere deneyeyim bakalım ne olacak gerçi bikerede sonuö vereceğini dğşğnmüyorum ama😂 bide bu aloeveraları nerden alıyoruz ben hiç bilmşuorumda
Perikizi7 bebekece Ben bitki olarak yetiştiriyorum.Sen de alıp kesip kullanabilirsin sürekli tekrar büyüyo zaten.Yanık için de çok iyi.Acıyı alıyor.