oyju Diğer hasabimin şifresini unuttum Yeni hesabım Kızlar çok üzüyor bu durum beni kızım uzun zamandır sabah 4 korkarak ağlayarak uyanıyor uyandığında beni görmek istemiyor benden kaçıyor şeytan görmüş gibi davranıyor beni görünce
pamuksekerinannesii oyju cocuga gün içinde sürekli bagırıyorsan veya şiddet uyguluyo veya birşeyler ile sürekli korkutuyorsan cocugında korkması cok normal durduk yere anneden hiçbir cocuk korkmaz
emayy oyju kaç aylık sürekli aynı saatte uyanıyorsa alışkanlık yapmış olabilir sizden korktuğunu düşünmüyorum sizden korksa gün içinde de aynılarını yapar
Sgnnn oyju 12-14 ay arası benim oğlumda herşeyden korkuyordu. Odasında duvarda stickerlar vardı onları göstererek çığlık çığlığa ağlıyordu uyandığında. Aynı şekilde avizeyede yapıyordu. Korktuğu şeyleri sakladım yanımda yatırdım uyandığında kucağıma alıp satılıp ninni söyleyerek dans ettim sakinleştirdim. 1-2 hafta sonra düzeldi. Yüzünüzden korksada sakinliğiniz kokunuz sesiniz ona iyi gelecektir . Ağlıyor diye bağırıp yada gerilirseniz hissedip daha kötü olur
oyju pamuksekerinannesii bunların hiçbiri olmuyor Çok üzülüyorum bu duruma ama çok yorgun olduğum zaman bazen sesimi yüksekte biliyorum istemeden
Zehraburan05 Yüzünü başka tarafa çevirerek sarılıp sakinleştirmeye çalış bence seni görmesin ilk sarılıp sakinlesince korkmaz belki
Marianne oyju çocuğunuza bağırmak, sert konuşmak sonucunda böyle tepkilerle karşılaşmak normal. Tavrınızı değiştirmeniz lazım
Poly-ana oyju Gün içinde ağladığında falan tepki veriyorsanız eğer gece de ağlayarak uyandığı için tepki vermenizden korkup görmek istemiyor olabilir