sezer2022 11 aylık oğlumun apış arasında mantar oldu 😞 doktor hava alacak bez takma dedi ama malumunuz çok zorlanıyorum,, tavsiyesi olan var mi? Çevremde denize sok tuzlu su yakar geçer diyorlar ama bilemedim
BelaCivciv sezer2022 Bilmiyorum üstte kalsın, el atayım😂Ama tuzlu su yakınca canı çok acır ya yapma bence. Krem vs neden vermedi doktor?
Deletedmom_70 sezer2022 eğer yürüyorsa emekliyorsa halıları falan kaldırırın mantar geçesiye kadar biraz açık bırakın, çok bilgim yok Google baktım Hindistan cevizi yağı da faydası varmış. Tabi doktor kremde vermiştir
Elifadaannesi sezer2022 şükür ki 3 saat içinde atlattık hemen söylemem lazım akşam üzeri bi baktım özel bölgesinin arası kıpkırmızı ciğer gibi mantar olduğunu anladım travazol krem ve bestoil sürdüm çok ciddiyim 3 saatte geçti ama 3 saat boyunca 3 tane bez değiştirip yeni yeni sürdüm tavsiye ederim
BelaCivciv sezer2022 Acaba duşta krem sürüp orda açık şekilde bekletip oynatsan günde birkaç kere, işe yarar mı bilemedim. Hani çişi falan gelirse duşa yapmış olur ama açık bekletmiş olursun aynı zamanda
Deletedmom_875 13 aylik kızımda da oldu mantar çok kötü ya. Bugun 3.gun trosyd kullanıyoruz ama yavaş yavaş anca geçecek gibi duruyor çok üzülüyorum 😓
fistikagaci sezer2022 doktorunuza sorun ona göre denize sokun . Bazı cilt problerine iyi geldiği gibi kötü de gelebiliyor. Çok geçmiş olsun külot giydirin biraz bol olsun köşeleri canını acitmasin, inşallah geçer. Neyden oluşmuş peki doktor Bi bilgi verdi mi