sseymanur Deletedmom_104 içerisine sevdgi meyveleri ekleyrek denediniz mi acaba ya da pekmez karadut özü gibi tatlı şeyler ekleyerek ekşi tadını sevmiyorsa belki
Bebegim_28 Deletedmom_104 asla zorlamayın zorladıkça ilerde de yemeyi bırakır. 1.5 2 yaşına kadar asla yoğur yemezdi kızm şuan (33 aylık) çok seviyor yoğurdu ama asla zorlamadim.peynire elini dahi sürmez ve hala yemiyor yine zorlamıyorum bazen yumurta kırarken içine Biraz atıyorum öyle fark etmeden yiyor
Halimea Deletedmom_104 benimkilerde sade yemiyor . Erken uyanınca 2 kaseye yakın yiyiyolar. pekmez , çilekli , muz ve kiraz meyveleriyle veriyorum yiyiyolar.
mobesebesir Deletedmom_104 zorlama bence benim oğlum Bi ara çok güzel peynir yerdi sonra peyniri görünce kaçmaya başladı. Geçen gün kahvaltıda kaşar verdim yemez ama deneyim dedim ve yemeye başladı Bi anda yemeye baslar
sseymanur Deletedmom_104 pek de zorlamayon o zaman bı zaman yemedklrni sonradan yiyebiliyorlar aradan zaman gecsn unutsn biraz sonra sevdiği seylere katip vermeyi deneyin ise yarar belki
Oanne Bal Ceviz Meyve Yulaf Soğuk aş Süzme yoğurtlu gözleme Sarımsaklı yoğurt Pancarlı yoğurt Mor lahanalı yoğurt Rendelenmiş salatalıklı cacık Haydari Valla aklıma bunlar geldi canım
Bebegim_28 Deletedmom_104 hiç hatırlamıyorum inanın ki bir gün yemek esnasında Bi kaşık teklif sundum yedi sonra bi daha verdim yine yedi🤭boşluğuna geldi galiba