HulyaYilmaz41 Kızlar bebegım bi kaç gündür gece sürekli aglıyo dönüyor yatagı tavan ediyor rahat pozisyonu arıyor bulamayınca aglıyo yüz üstü yatıyo düzeltiyorum , gece deliksiz uyuyam bebeğim bu aralar böyle sizinde basınıza geldimi ne kdr sürdü?
Liyaayse HulyaYilmaz41 ilk dönmeye başladığında bizde de oldu birkaç gün sonra alıştı şimdi sürekli dönüyor ☺️benim kızım doğduğundan beri genelde hep yüz üstü uyur hiç bir sorun yaşamadık çok şükür
Themamacita HulyaYilmaz41 benim bebeğim de dönmeyi öğrendiğinde ilk 1 ay sürekli kendini döndürüp uyanırdı sonra sonra uyandırmamaya başladı yüzüstü de yatsa çevirmiyordum çünkü ık dese uyanıyorum ve kafasını çok rahat çevirebiliyordu. Daha sonra da bu huy geçmedi hala dağınık uyuyor döne döne 😂
Keremikobayky HulyaYilmaz41 yan yatır sırtına bir bebek yastığıyla destekle bir bebek yastığınıda önüne koy sar kollarını seviyo bebekler yastığa sarılıp uyumayı
Ffak Hiç elleme biz de öyleydi doğunca him sevmezdi yüzüstü yatmayı ama bizde de dönmeye başladı 2 gün ağladı alıştı artık öyle yatıyor 😌