hemsire-anne- Kızlar bebeğim 7 günlük dünden beri kakasınız yaparken karın sesleri geliyor sanki ishalmis gbi yapıyor gun icinde 5 kez kaka yaptı ama bn ishal mi normal mi anlamyrm
Egeasaf hemsire-anne- anne sütüyle besleniyor normal benim bebeğimin kafasındaysa cıvık mesela bebeğim de anne sütü iLe besleniyor
senem98 hemsire-anne- normal canım benim bebeğim de böyle yapıyodu doktora sordum anne sütü alan bebek katı şekilde kaka yapmaz sulu olur biraz dedi ayrıca sadece anne sütü ile beslenen bebekler çok nadir ishal olurmuş
YLD_ hemsire-anne- canım benim bebeğimde 15 günlük aynı böyle kakası anne sütü aldığı için normal dedi doktor. Evet gazı olduğu zaman öyle seslerde geliyor ve acılı baharatlı şeyler yeme onada geçiyor. Zaten doyan bebek günde minimum 7-8 kez bez değiştirmesi gerekir
nazlii1_ hemsire-anne- bağırsaklar güzel çalışıyor herhalde maşallah 🤭 yapamasa daha büyük sıkıntı normal bı durumsa yapsın ne güzel
YLD_ hemsire-anne- benimki de geçen akşam çok rahatsız oldu huzursuzdu dikkat ettim acı yediğim için öyle olmuş yavrum. Ben bilmiyordum dikkat edersin sende