Deletedmom_62 Çocuğum ciğerleri parçalanırcasına öksürüyor ben de aynı şekilde. Doktorn verdiği ilaçları kullanıyoruz ama fayda yok . Nolur tavsiye verin :( 11 ay 24 günlük bebeğim
Pinkgold Deletedmom_62 o öksürükten 1 haftadır bende de var bebeğimde yok anason çayı çok iyi geldi öksürüye bi deneyin zararıda yok
Patron1bebeginannesi Deletedmom_62 tereyağ pekmez vermiştim ben işe yaradı mı bilmiyorum öyle görmüştüm youtubeda. Umarım iyileşir ılık su falan verin bol bol
Deletedmom_62 Pinkgold bulunduğum yerde aktar yok köy gibi bir yerde oturuyorum interntten söylesem mi acaba o da en erken 1 haftaya gelir buraya kargo geç geliyor
Deletedmom_62 Patron1bebeginannesi 1 çay kaşığı pekmezini içine çok az ılık su koyup şerbet gibi yapıp kızıma icirdim uyandığında kendim de içtim inşallah faydası olur doktora gittik doktor ciğerlere inmemiş diyor ama öyle böyle öksürmüyoruz kuru öksürük değil sanki cigerlere indi gibi geliyo bana
AngelMotherr Deletedmom_62 öyle değil tereyağ pekmez eritip çay kaşığı ile verin geçmiş olsun Krup mu oldu acaba ya
Patron1bebeginannesi Deletedmom_62 evet alttaki hanımefendinin bahsettiği gibi yaptım bende ılık suyla değil
Deletedmom_62 AngelMotherr bir deneyim teşekkür ederim . Valla grip mi anlamadım ama cok hapşırıyo devamlı burnu akıyor bur de silerken agliyo çok da öksürüyor hastayken bebeklerle uğraşması ne zor ya
AngelMotherr Deletedmom_62 ah sana yazdım bizim ki oksurukle uyandı grip oldu burnu fena akio şuan of
atlassmoms Deletedmom_62 benim bebeğimde de aynıydı hava verdiler hava çok iyi geldi çocuk doktoruna götürmüştüm o öyle kendiliğinden evde yapılan şeylerle geçmiyor maalesef bende post açmıştım eski hesabımdan ama geçmedi doktora gittik
sadekahve_bitter Deletedmom_62 ılık su ve içecekler içirin pekmez iyi gelir Soğuk hiç birşey yiyip içirmeyin geçmiş olsun Geçmeyen öksürük bazen alerjik olabilir