Tugbayildizz Eliztosunannesiii benim de göğsümün ucu yoktu hastanede doğum yapınca hemşire lansinoh göğüs ucu çıkartıcısını aldırdı hayatımı kurtardı resmen. İlk 10 15 gün önce onunla ucunu çıksrttım sonra emzirdim sonrasında artık gerek kalmadı zaten bence sizde bir deneyin
Jefk Eliztosunannesiii biz de kullandık dördüncü ayında kendi kendine bıraktı , ben arada çok aç olduğu zamanlar uçsuz denedim , farkında olsun diye , sonra kendisi bıraktı istemedi , bırakıyorlar bir şekilde emsin yeter ki
aysuuyenihayat Eliztosunannesiii bizde 2.5 aylığız en başından beri silikon uçla emiyo. Burda okuduğum bütün yorumların aksine ben silikon uçtan çok memnunum ya hiçbir şikayetim yok 😂😂
Gozdeklnc20 aysuuyenihayat ben de memnun gibiyim ya kendi mememi verirken kan ter içinde kalıyoruz hem bebeğim hem ben silikon uç büyük rahatlık gibi 🥰
gizemyazci Eliztosunannesiii geceleri çıkarıp veriyordum bazen alıyor bazen almıyordu inat ettim bunu bıraktırcam diye sonra kendiliğinden bıraktı alıştı göğsüme halbuki küçük veya içe göçükte değildi ilk gün ebe uç aldırdı
Eliztosunannesiii gizemyazci benim göğüs ucum yok gibi anca bir süre emilince çıkıyor:( dua edin bende bıraktırayım çok üzülüyorum
Eliztosunannesiii Canselasr Allah sabır versin nerdeyse bir senedir kullanıyorsunuz peki silikon kullanmak sütte azaltma yapıyor mu
Canselasr Eliztosunannesiii azaltme yapmıyor beslenme ne dikkat etmen gerekir sinir stres yasak bide bol şu iç
Eliztosunannesiii nurbanu_ bazen bana da öyle oluyor ama geçici bir durum takmayın uyumaya çalışın ben ne zaman uyusam göğüslerim daha çok doluyor
nurbanu_ Eliztosunannesiii evet uyku iyi geliyor gerçekten annem yanımda olduğu zamanlar uyuyorum genelde bebeği ona emanet edip
Eliztosunannesiii benoyleuygungordum_ ben onu beceremiyorum sanırım :( emzirme danışmanı mı bulsam napsam
benoyleuygungordum_ Eliztosunannesiii olabilir ya slikon bırakmak önemli çünkü sütün içeriği bebeğe göre şekilleniyor bu da bebeğin tükürüğünün anne memesine değmesiyke oluyor
Eliztosunannesiii elabs Allahım bana da nasip et sizden duyduklarıma ümitleniyorum deneyeceğim tekrar tekrar 🙏🙏
noluyasanagenemiros Eliztosunannesiii benim kızım da aynı öyleydi 40ı çıkana kadar çoktan bıraktırdım. İlk önce göğüs ucunu takıyorum biraz öyle emiyordu sonra kendi çekip tekrar emmek istiyordu o sıra göğüs ucunu çıkartıyordum böyle alıştı şimdi uçlar kayboldu bile 56 günlük olduk 😊
Eliztosunannesiii nurbanu_ ne güzel.. ben annemle kavga ettim ikidebir bu çocuk aç göğsün artık küçülmüş eskisi gibi değil bilmem ne böyle beni darlıyordu bende kibarca evden kovdum valla birde onun yüzünden defalarca ağladım bu sefer gerçekten sütüm azaldı ama simdi öğrense ben demiştim diyecek o yüzden barışmak bile istemiyorum