__brna__ Merhaba kızlar. Kızım 16 aylık. Ek gıda olarak çok şükür iyi gidiyoruz. Ancak bir tek kahvaltı ve ara öğünde değişik şeyler tatttirmak yedirmek istiyorumm. Bana özellikle kahvaltı tarifi önerilerinde bulunabilir misiniz?☺️🙏
Baybars02 __brna__ ek gıdaya başladığından beri kahvaltıda fix yumurta , peynir, zeytin , salatalık, 12 aydan sonra domates , pekmez, reçel kısaca biz ne yiyorsak onu veriyorum. Ekstra bazı günler yumurtadan sıkılmasın diye pankek veriyorum vs.
Baybars02 __brna__ ara öğünde de meyve , meyveli yoğurt şuan yaz meyveleri olduğu için şanslıyız çeşit bol 😅
Umutveannesi __brna__ tarhanalı omlet denediniz mi bilmiyorum güzel oluyor. Yumurta salatası güzel oluyor taze soğan dereotu vs istediğiniz gibi çeşitlendirip. Ara öğün olarak mücver deneyebilirsiniz. Benim oğlumda 16 aylık bende deniyorum kahvaltı alışkanlığı kazansın diye ama henüz patates kızartmasından öteye gidemedik 😂 instagramda birannenindeneyimleri hesabına bakabilirsiniz güzel bebek tarifleri paylaşıyor
__brna__ Umutveannesi evet evet denedim herşeyi denedim ve bebegimde çok severek yiyor. Ben daha daha farklı şeyler denemek istemiştim☺️ teşekkür ederim fikirler icin
kitapkurdubebeninanasi __brna__ pankek, krep çeşitleri, patatesli omlet, yumurtalı patates tostu, muhlama, yumurta salatası, peynirli pişi, yumurtalı pişi aklıma gelenler bunlar😇
Senbanabanude birannebirece diye bir instagram hesabı keşfettim. Aşşırı lezzetli tarifleri var bu sayfayı önerebilirim. 5 tarifi falan denedim. bazen ben de yedim. kesinlikle çok güzel benim oğlum bayılarak yiyor.
Huma_kus34 __brna__ susamlı omlet hergun iki yumurta mutlaka yer 16 aylığız bizde yanında penkek tarifide Muz Yumurta Pekmez veya bal Karbonat vanilin Un karıştır tos makınasında kolayca pişiriyorum her sabah severek tüketir Peynirli yumurta olur Haşlanmış yumurta Havuclu yumurta Pancarlı yumurta Bebek tostu