Hilallsarac Kızlar selam bugün aslışah alkoçlarda zıp zıp gördüm ve çok beğenip aynısını aldım ürünün görselini ekleyeceğim. Ama kaçıncı aydan kullanılır benim bebeğim 5 ay 7 günlük sorun olur mu? Bide kullanım süresi ne kadar 9 aya kadar kullanır mı? https://hizliresim.com/b74zms5
twinsistersmom Hilallsarac ben kullanıyorum hatta bu aldıgınızın yagmur ormanı temalı olanını kullanıyorum. Bence suan bi tık erken sizin için 6bucuk 7aylıkken kullanmaya basladık biz suan 9 aylık kızlarım severek kullanıyolar..
tubaks Hilallsarac ben 5,5 aylıkken kullanmaya başladım şuan 7 aylık hala kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım
kasimonbes Hilallsarac büyük kurtarıcı zıpzıp tavsiye ederim. 7 aylıkken başladık bu biraz boyu ile alakalı ayakları yetişiyorsa sorun yok
Hilallsarac tubaks peki doktora danıştınız mı yada kullanmaya başladığınızda bebeğiniz desteksiz oturuyormuydu? Desteksiz oturamayan bebeklere önermiyorlarmış
tubaks Hilallsarac destekli oturuyordu açıkçası doktora danışmadım ama çok uzun süre koymuyorum 5-10 dk falan sonra sıkılıyor zaten benim oğlum