_mmom Türk ve Dünya klasiklerinden roman önerisi rica edeceğim 🥰 önceliğim bunlar daha doğrusu… Ben önerecek olursam: Otomatik Portakal Simyacı Semerkant Çiçekler Büyür Şeker Portakalı Don Kişot …. Liste uzar, sizin tavsiyeleriniz neler?
birkedibirbebe _mmom suç ve ceza 🤗 eminim okumuşsunuzdur ama defalarca okunabilir..yine dostoyevski nin yeraltından notlar..emily bronte uğultulu tepeler..ben genelde distopik,ütopik kitaplar tercih ediyorum yada ederdim diyeyim bebeden dolayı pek mümkün değil şuan ama 🥲
Esomi _mmom Jack london-Martin Eden Osman Balcıgil- Yeşil Mürekkep Ahmet Ümit’in bütün romanları Zülfi Livaneli-Kaplanın sırtında İskender palanın bütün romanları Mermer Adam
ruveydaensar _mmom çiçekler büyür’ü okumadım sadece o listenin arasında olduğuna göre okumalıyım dedim ☺️ bakıcam birazdan konuyu merak ettim
Anr5155 _mmom İhsan Oktay Anar-Puslu Kıtalar Atlası semerkandı beğendiyseniz bunu da beğenirsiniz diye düşünüyorum.
Boncukkizim _mmom Bin Muhteşem Güneş - Khaled Hosseini mükemmel bir kitap. Aynı yazarın Uçurtma Avcısı kitabını da tavsiye ederim. Emin olun elinizden bırakamayacaksınız. Suç ve ceza okuduğum en sıkıcı klasikti mesela beğenenler nasıl beğenmiş benim yüreğim daraldı okurken😁
Belcim30 _mmom şeker portakalı ben okumadım hayret ediyorum niye okumamışım 🙄 onu alıp okuycam ama onlardan sonra Canan Tan Piraye bunu şiddetle tavsiye ediyorum
CaglaMenessa _mmom fareler ve insanlar mutlaka okunmalı Zülfü Livaneli nin çoğu kitabı serenad, kardeşimin hikayesi , huzursuzluk , mutluluk , son ada , engereğin gözü , Leyla’nın evi Gülseren Budayıcıoğlunun kitapları da çok güzel