Eusmraay Kızlar az önce bi arkadaşım sahibinden üzerinden ek gıda tarifleri kitabının PDF halini almış 3 kitap 90 TL satıyorlarmış aranızdan o şekilde alan oldu mu acaba işe yarar mı ?
atlassmoms Eusmraay ben trendyoldan almıştım yani benim işime yarıyor ordan bakıp yapıyorum sürekli sabah , ara öğün , akşam veya gece maması falan hepsi yazıyor o tarifler bittiğinde de instagramdan ek gıda sayfalarından yapıyorum
Eusmraay atlassmoms peki teşekkür ederim arkadaşıma atar mısın diyecektim ama sonuçta oda ücretli aldığı için çekindim bende alayım o zaman çok pahalı değil zaten sürekli düşünmektense ve işe yarıyorsa 😇
Eusmraay Aselhuma41 instagramdan bakıyorum çoğu zaman ama o kitaplar daha iyiymiş gibi geliyor bilemiyorum 🤷♀️ 90 TL’den birşey kaybetmem ya 🫣
Eusmraay Defnemmm1 çok teşekkür ederim ilk postuma cevap veren arkadaştan sonra yazıp ücretini ilettim geldi PDF olarak ya keşke biraz bekleseymişim 🥲🫶🏻
Eusmraay Aselhuma41 gerçekten güzel bilgiler ve tarifler var içerisinde sabah daha net incelerim beğendim bende
Eusmraay Gunes10-01 sahibinden de satıyorlardı hala yayında mı bilmiyorum PDF olarak satıyorlar benim işime yaradı ya