Zeynebinannesi Merhabalar anneler 😊 Kanguru kullanan var mı, varsa memnun oldugunuz modeller neler? Net te ilkay baby kanguru tanıtımı gordum, kendılerıne nesaj attım ; bebek dışa donuk ( etrafı izleyerek) tasınabılıyor mu dıye.. bana o sekılde tasımanın kalca cıkıklıgına sebebıyet verdıklerını önermedıklerını soyledıler. Bebegın cevreye ilgisinin arttıgı donemde (3 aylık) içe donuk tasımak zor olacaktır benım için.. sizlerın fıkrı nedır bu konuda? Kullandıgınız kangurular sadece içe dönük mü ? Olumlu ve/veya olumsuz yonleri nelerdir kanguru kullanmanın ? Benimki acemi annelere tavsiyeleriniz neler ? Teşekkür ederim 😊 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤱🙋🏼♀️
Ozgezafer Zeynebinannesi valla biz 3 ay 10 günlüğüz daha ilk defa pazar günü denedik içe dönük sevmedi dışa dönük şekilde gezdik ondan hoşlandı
Kezban Zeynebinannesi dışa donuk tasima omerilmiyor cok.fazla uyarana maruz kaldigi ve ergonomisinin bozulduğu için
Nereidd Zeynebinannesi neko kullanıyorum, gayet memnunum sağa sola bakıyor kızım bana dönük tabi, dışa dönük önermiyorlar kalça ve omurga Sağlığı için deneme şansınız varsa mağazada bir deneyin derim almadan önce
EceMelike Gizemayvazz hangi modeli acaba standart mi new age mi kullaniyorsunuz bide bebisiniz kac aylik
Yakamoz Bebeğim 3 ay 6 günlük. Daha bugun doktoruma bu dışa dönük kanguru meselesini sordum ve bebek ne isterse ona hazırdır elbette kullanabilirsin sen ugrassan da o kalçasini çıkaramazsin o kadar kolay degil dedi. Doktorum da oyle basit bir insan degil. Kendisi de 8 cocuklu ve taninan bir doktor.
Gizemayvazz EceMelike New Age kullaniyorum 4 ay 7 günlük ilk 6 ay için klipsleri var omurgasını korumasi için :)
Zeynebinannesi Ozgezafer hangi model kullanmıstınız dısa dönükte.. gözümden kactı sanırım soyledıysenız
Yakamoz Zeynebinannesi baska türlü benim bebeğim hic durmuyor. Ne ice dönük kanguru, ne bebek arabasi, ne de normal araba. Bir dışa dönük kanguru kaldi denemedigimiz🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Ozgezafer Zeynebinannesi https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/mothercare-uc-pozisyonlu-kanguru-siyah-350182775 Bu ürün cnm
Nereidd Nereidd ha tabi bir de size dönük olması daha güvende hissettiriyor bebeği, uyaranın fazlası onlar için yorucu ve stresli oluyor
Arife Nereidd nekobnun hanhi modeli birde o citcitlari ayarlamak zor degilni kactan itibaren citcitlari takmaliyiz coi anlamadim