sonnenchein Kızlar 3 ay 5 günlük ikizlerim var, ikizlerimden biri başını tutuyor diğeri de yeni tutmaya başladı, yeni tutmaya başlayan bebeğim bugün 2 kez yüzüstü dönmüş ağlama sesine gittim, korkuyorum ya duyamazsam sesini diye, öneriniz nedir?
YldzEfsun sonnenchein umarım bişey olmaz. Bizimki de tam tersi :) 3 ay 4 günlük oğlum. Hep yüz üstü yatırıyorum onu. Bazen uyandığında sırt üstü dönmüş oluyor. Dün gece dönmüş ayaklarını da cama vurmuş. Bi çığlık sesine uyandım. Ayaklar havada başı aşağıda kalmış korkmuş 😂
theblackvirgo Miz amasaallah çok erken olmasına rağmen baya hareketli benim kızda 3 4 günlük oda 1 kere yaptı daha görmedim yanlarına yastık koyarsanız belki donme ihtimalini azaltır ama direk bagiriyollrlsr Allah korusun inşallah biseu olmaz
sonnenchein YldzEfsun yüzünün üstüne yatırdığınızda nasıl duruyor korkuyorum ben nefessiz kalır diye Allah korusun
Gzddmr YldzEfsun yüz üstü uyuması icin Çok erken dönemde gündüz uykusu neyse ama gece uykusunda bence böyle yatirmamalisnz.
YldzEfsun sonnenchein oğlum başını kaldırabiliyor. O yüzden kafasını dönüyor. Kendisini de döndürüyor. Nefessiz kalmaz