Baharmasal Merhaba güzel anneler 2.5 aylık bebeğim var ..iki ayını doldurduğundan beri ara ara kakası yeşil oluyor doktora gittik kaka testide yapıldı ama bir şey çıkmadı..bununla birlikte memeyi red etme tutsa bile çok kısa emiyor ..sizin başınıza böyle bir şey geldi mi tekrar görünmeli mitim acaba doktora
DenizKizi Baharmasal benim bebeğim 3 11 günlük rahat 10 15 gündür yeşil yapiyo doktor yediklerinden olabilir dedi ateş kusma bebegin kilo vermesi gibi bi durum yoksa sikinti yok dedi aşırı kusarsa falan sikinti oluyomus
Sabriyeillke Baharmasal ben bugun sordum bi memeyi redediyo dedim sut var mi dedi var dedim zorla dedi emer dedi kakada biz ne yersek o gectigi icinmis yesil olmasi bazen bizimde oluyo
Busraakkas Siz yeşil yapraklı sebzeler tükettiğiniz zamanlarda olabilir bi dikkat edin fark edersiniz benim oglumda oyle oldu Görümcem doktor sormuştum senin yediklerinden kaynaklanir ishal değilse korkma dedi
Baharmasal DenizKizi yani öyle kusması YÖK lor peynir şeklinde çıkarıyor ama herkes bu normal dedi doktorda öyle çıkarırsa bir şey olmaz dedi..bir dün birkaç kez aldığı gibi su şeklıvne çıkardı onunla ilgisi var mıdır acaba
bynduru Baharmasal Sadece anne sutu alan bebeklerde önsüt alimindan sonra bebekte yesil ve mukuslu kaka olabilirmis bir de yesil yaprakli sebzeler yedikten sonra.onemli olan hep yesil olmamasi imis doktorumuz soyledi.
Baharmasal Ftm48 çok kısa kalıyor memede sadece ön sütü alıyor büyük ihtimal ama ben aynı göğüsten son süte ulaşmsı için birkaç defa emzirşyorum ..son sütü tamamen aldığını nasıl anlatabilirim bilmiyorum