Batuhanannesi Kizlar sezeryan olalı 4 gün oldu hala sütüm gelmedi damla kullanıyorum süt getirici çay içiyorum sık sık emzirmeye çalışıyorum ama gelmedi bugün mememde kenarında sertlik hissettim küçük küçük yumru gibi ne acaba sütüm iniyor o yüzden mi . Süt sağma pompası denesem daha çabuk gelir mi sütüm deneyimlerinizi benimle paylasirmisiniz
Mervesyrk Batuhanannesi ben sürekli sağım yapmıştım öyle öyle gelmişti ordan geldiğini görmekte insanı sevindiriyor bebek emerken insan bilemiyor geliyor mu gelmiyor mu benim de 3. Gün gelmişti duştan sonra daha iyi gelmişti hatta
1Anne1Bebek__ Batuhanannesi ben sürekli kayısı hoşafı içtim ve surekli ılık duşa gir masaj yap pompaylada sagabilirsin sütünü daha hızlı gelmesini sağlar
Fuuuuulya Emzirdikce iner süt aslında, sezaryenle doğum yaptığınız için geç gelmesi normal, ılık duş alın, göğüslerinize sıcak havlu tutun, sıcağa yakın suyla masaj yapın manuel pompa da deneyebilirsiniz
Batuhanannesi 1Anne1Bebek__ kayısı hoşafı dokandi bana kabizdim yiyiyordum cikaramiyordum karnıma ağrı yapıyordu