Elis_efran15 5 aylıkken Ben de doktorumun isteği üzerine başladım 3 gün denemeli şekilde yoğurt kabak patates havuç avokado muz elma armut kayısı şeftali birayı bu şekilde bitirdik blender yapmadım kesinlikle sebzeleri az suda haşlayıp çatalla ezdim ve mutlaka bebek zeytinyağı koydum yedirmeden önce aç olmasına dikkat ettim meyveleri de cam rende ile rendeleyip verdim şu anda 6 aylık haşlanmış yumurta sarısı kendi yaptığım lor peyniri denedim sonrasında irmikli muhallebi yapıyorum bebek tarhana çorbası yulaf ezmesi aldım yulafı önce pişirip sonra yumurta sarısı ile çırpıp tereyağında pişiriyorum yumuşacık oluyor çok severek yiyor Mesela dün kabağı rendeledim yulaf unu koydum ve tel şehriye ile koyu kıvamda Çorba yaptım bayıla bayıla yedi Ama en başta belirttiğim 10 ürün 1 ay gidiyor zaten zorlamadan az miktarlarda Deneye deneye verin ben çok fazla birinci gün bir çay kaşığı 2 gün 1 tatlı kaşığı 3 gün 1 çorba kaşığı olayına takılmadım Çünkü Doktorum ne kadar istiyorsa o kadar ver dedi Ama tabii ki çok fazla da abartmadım Yani aslında bir öğünde yediği miktar yarım çay bardağını geçmemeli