Hilallsarac Kızlar bugün ek gıdada ilk günümüzdü. Bebeğim 5 ay 8 günlük. Havuç yaptım buharda. Bi tanede blw için ezmeden koydum. 2 3 kaşık yedi. İlk 3 gün havuçla devam. Sonra kabak. Sizde durumlar ne? 🥕🐇 https://hizliresim.com/ohzmobe Bu arada nasıl olmuş 🐣
cahillesohbetikestim Hilallsarac 5.5 qylık olmayı bekliyoruz iki haftaya başlarız bizde hayırlı olsun 🥰
pembeayakkabilikiz Hilallsarac bizde 5 ay 8 gunluguz bende bekliyorum iki hafta sonra başlıca bizde ☺️
Hilallsarac ikibaloglanannesi maşallah ❤️ bende 6yı beklemek istemedim. Kabızlık olmasın diye bebek zeytinyağı koydum bide
klebatra ikibaloglanannesi ayy doktor mu önerdi başlamanızı yoksa siz mi başlattınız? Aşırı şekilde hemen başlamak istiyorum bende 4.ay bitiminde ama çok erkenmiş gibi geliyor 🥺 4 ay 7 günlüğüz 🫠
ikibaloglanannesi Hilallsarac Çok iyi yapmışsıniz bende başladığımdan beri hep zeytinyağı koydum kabız olmadı şükür. Şifa olsun yedikleri miniğin♥️
Hilallsarac cahillesohbetikestim ay bende 5 buçukta başlayacaktım ama dayanamadım 😀 bide bi kaşık iki kaşık yiyor zaten. Bir zararı olmaz diye düşündüm
cahillesohbetikestim Hilallsarac olmaz canım ben büyük oğlan da 5.5 aylıkken başladım bunda da öyle yaparım 🥰🤣
ikibaloglanannesi klebatra Oğlum hevesli idi doktorumuz da başlatabilirsiniz demişti 🌸 4.5 aylık iken destekli oturtmaya da başlamıştım🐣