Meva-mehtap Bebeğim 21 günlük o kadar zor uyuyor ki , hep memede kalmak istiyor orda uyuya kalıyor yerine bırakınca 2 dk içinde tekrar uyanıyor yardım lütfen
Annekizz Meva-mehtap Helppp aynı durumdayım 24 günlüğüz bizde gazı vardır diye gaz damlası aldım bide onu denicemm 🥴🥴
Tostosun_Annesi14 Meva-mehtap 23 günlüğüz ve aynılarını yaşıyoruz sürekli memede uyumak istiyor yerine koyunca anında uyanıyor gündüz uykuları yok oldu birden
Merva96 Meva-mehtap 25 günlüğüz memede kalmak istiyor yatağa koyunca ağlamaya başlıyor tekrar memede buluyorum kendisini 😀 ve gaz problemimiz var sürekli ıkınıyor gaz damlası kullanıyorum
Ktiryaki Meva-mehtap 4.ayina kadar aynı durumu yaşadık inanın😓 bizimkinin hiç uykusu yok ne zaman 5 aylık olduk yeni yeni düzeldi şuanda 7 aylık tekrardan memeye düşkünlük uykuda gerileme başladı 😀
mrvdmlh Günden bildiriyorum aynı durumdan muzdaribiz 🥺 ben dün geceden beri yatarak emziriyorum kendi memeyi bırakınca da uyumaya devam ediyor iyi kötü gündüz uykusu maalesef bizde de yok
beratugayse Meva-mehtap Kokunuza ihtiyacı var, sadece sizi tanıyor ve kendisini sıcak kucağınızda güvende hissetmek istiyorr :)) Evet zorlayıcı bir süreç vs ama üzülmeyin bu günler tatlı günler, oysaki daha kötü günler bizleri bekliyor 🤣
nrslkvnc Meva-mehtap yerine koyarken yüz üstü yatırın. Ancak dikkat edilmesi gereken şey gözetim altında olmalı uyuduğu süre boyunca. Öyle çok güzel uyuyorlar 😊
Lina2007 Yanlız olmadığımı hissetmek çok güzel inşallah bi an önce geçer şu gaz sancıları yoksa uykusuzluktan bayılacam