Aselina58 Yaptıran var mı anneler rota aşısını gerek duymadım ama bunda kararsızım bir bilginiz var mı menenjit aşısı hakkında
piremsesssannesi Aselina58 rota aşınıda yaptırdım bunu da yaptıracağım ve önemli bence iki aşı da önemsiz diye düşündüren sizi ne oldu merak ettim açıkçası sağlıktan hele ki bebeklerimizin sağlığından daha önemli ne olabilir
Hadya Aselina58 Çok önemli bi aşı,bu sabah ilk dozunu yaptirdim ben de.Menenjit çok ciddi bi hastalık,ihmal etmeyin bence.
sadekahve_bitter Aselina58 rotaya gerek duymayıp buna gerek duyduran nedir acaba Kötü niyetle sormuyorum 🍀
Semaaa39 Aselina58 hem rota hemde menenjit aşısı çok çok gerekli aşılar olduğunu düşünüyorum. Doktorunuzla görüşseniz zaten gerek duymama gibi bi sebebiniz olmazdı aslında. Hem rota hem menenjit aşılarını olduk bizde. İhmal etmemenizi öneririm
Buse18062 Yaptırdım. Gerekli olduğunu düşünüyorum. Yakın bir zamanda Mersin’de bir bebek vefat etti ve doktorumuz bize bebeğin resimlerini gösterdi içler acısıydı. Çok nadir görülen bir hastalık ama önlem amaçlı yaptırdım
Aselina58 piremsesssannesi önemsiz diye bir kelime kullanmadım rota yı bebek hemşiresi önermedi menenjit de istersen dedi kafam karıştı o sebeple sordum
Aselina58 sadekahve_bitter bir bebek hemşiresi çok rota yı çok tavsiye etmedi menenjit aşısını da tavsiye ediyorum sadece dedi kafam karıştı o sebep
yagmurkokusu_ Aselina58 yaptırdım 4. Doz bexsero eczanede bekliyor ve ben hazır değilim diye yaptıramıyorum ebemde biraz bekleyelim dedi. Dişle karışınca berbat bir hale geliyor çocuk 1 gün boyunca öylece kaskatı kesildi yattı sürekli ağladı. Diş mişi kontrol ettikten sonra tahlilleri yapılsın bu hafta içi ona göre hazırlıklı yaptıracağım.
Aselina58 yagmurkokusu_ şuan bizimde diş sorunumuz var o zaman bir doktoruyla konuşayım ona göre hareket edeyim
Aselina58 piremsesssannesi doğrudur ama öyle bir şey yok tabiki kızım herşeyim heşire ile falan konuşunca o anlamda demiştim benim yazım hataö diyelim 😊🙏