-AlyaMom Ebrkyu34 benim kızım da şu an 4 ay 6 günlük 6.900 gram maşallah 🧿 ama sizin gibi gece kalktığında mama yemeden uyumuyor emzikte kandırmıyor 🤷🏼♀️ sizin ki kaç kere uyanıyor hangi saatler de genelde ve kaç ölçek içiyo
1pekmom_ Ebrkyu34 bizde aynıyız sizinle, önemli olan doğum kilosu, 4kilo doğan bir bebekle 3kilo doğan bir bebek bu aylarda aynı olmuyor çoğunlukla, o yüzden kıyaslama yapmayın doktorunuz gelişimi iyi diyorsa sıkıntı yoktur 🥰
Ebrkyu34 Buse_asya23 doktorum gece mama verme dedi ama sürekli uyanıyor mama yiyince uyuyor karnı doymadan uyumuyor asla
Besosi-36 Ebrkyu34 yani tabiki fazla olduğunu ve beslenmesinin aza inmesi gerektiğini söylüyor fakat bebeğim açlığa dayanamadığı için bu mümkün olmuyor 😍
Ebrkyu34 -AlyaMom 2 saate bir uyanır ve 60 cc veriyorum 90 versem de içer ama vermiyorum doktor gece mamayı bırak demişti
Tuuggccee Ebrkyu34 en son 5 nde gitmiştik doktara 41 gunlktu 5 kılo cıktı kusratıda vardı doktor anne sutu aldıgı ıcın bı oroblem olmucgnı ama guzel aldıhını soyledı🫠