Cemre_-53 Bebeğimin kiyafelerinde lekeler çıkmadı bir kere giyinilmis kiyafelerinde bile leke var ya çok üzülüyorum bu duruma sizin onereceginiz var mı kalıcı lekeleri bile çıkaran 🙄
Asyaveannesi04 Cemre_-53 baby me leke çıkarıcı derdim ama artık üretilmiyor🤦🏻♀️ bende çok dertliyim bu konuda
Aslininannesi Cemre_-53 baby me kullanıyordum ama yemek lekelerini çıkarmıyordu. Elite home denemeyi düşünüyorum
kahvekokusuu Cemre_-53 vanish kosla baya ise yariyor birde leke olur olmaz hemen alinizde soguk suyla ve kalip sabunla az bisey citileyip sonra makineye atin bu sekilde hic leke kalmiyor ben hep öyle yaptim hic lekeli kiyafeti olmadi
Minikkualam Cemre_-53 Aynı dert bende de var özellikle kaka ve kan damlası lekesi çıkmıyor 🙄 beyaz kalıp sabunla elimde yıkayıp atıyorum yine de çıkmıyor 😢
Cemre_-53 Aslininannesi elite home bnde duydum ama yorumlara bakınca da kararsz kaldim ya kimi diyor ki beyaz sabun ile citile snra kaynar suyla beklet köpüklü haliyle snra makineye at yıka çıkar derler onu bı deneyecem
guliz1303 Bimden geçenlerde vanish pembe olanını aldım benimde kızım aşırı kusan bi bebekti küçülen kıyafetlerini ayırmak için bi açtım hepsinde sapsarı lekeler. Aldığım vanishle kaynar suda 1 gece beklettim sabah tekrar yıkadım ve durulama yaptım çoğunun lekesi çıktı. İsterseniz deneyin
Asyaveannesi04 Cemre_-53 ben sıcak suyun içinde eritip kullanıyordum hiç de sorun yaşamadım hiç yok maalesef müşteri hizmetleriyle de görüştüm tekrar üretilir mi satışı olur mu bilgileri yok
twogirlmom Cemre_-53 elite home kullanıyorum ama suda bekletince Bembeyaz yapıyor da her zaman kaynar suya beyazları koyup soğutup tekrar makinaya atacak zamanı ve gayreti bulamıyor insan. Makinada da kullanılıyor ama pek işe yaramiyor
Ecesultann Cemre_-53 geceden bekletme leke olduğu gibi çitilemeye hiç gerek yok bimde satılan fıs fıslı leke çıkarıcı var renkli beyaz farketmeden teni yada eski lekeye sıkıp makinaya atıyorum mis gibi yarın sabah adını yazarım size
Cemre_-53 kahvekokusuu işte o an hemen yapamıyorum dışarda oluyorz misal kirleniyor eve geç geline sabaha kalior beklemiş oluor snra yikasam cikmior malsf ya o dediğiniz pembe olan mi
Ecesultann Cemre_-53  hiç uğraşmadan eski lekelerde bile etkili
Cemre_-53 Minikkualam bı arkds bimde satılan şeyi attı sizde deneyin belki işinizi görür ya bnde deneyeceğim
Ecesultann Cemre_-53 gerek kalmaz ama deneyebilirsiniz. Benim bez ayakkabımda 1 seneyi aşkındır leke vardı ne kullandıysam çıkmadı bugün sıktım ve yıkadım sonuç mükemmel 😌
Alerjikrinit Cemre_-53 valla ben artık beyazlara domestos döküp suda bekletiyorum defalarca durulama yaptırıyorum renklilere de yapacak bir şey yok diyorum 18 aylık oğlum artık sakınmak imkansız meyve yiyor leke , yemek yiyor leke, önlük fayda etmiyor