Cavdarkubra2363 2 ay 25 günlük bebeğim sünnet yaptırmak istiyorum bu aylarında yaptıranlar yazabilir mi süreç nasıl ilerledi çok zorlandı mı bebek
ilayyyr Cavdarkubra2363 biz de tam 3. Ayına girdiğinde yaptırdık o kadar mutkuyım ki iyi ki yaptırmışım yeğenlerim ilkokula gidiyor yeni olacaklar çok zor psikolojisi. Ben bu yüzden erken yaptırmak istedim hemen kafamdan silinsin bunu. Düşüncesi üzgündük diye ve hiç hissetmedik hemen de iyileşti çok şükür 2 ay geçti üzerinden tam bir haftada iyileşiyor zaten bezin içerisinde. Kantaron yağını bol bol sür bezine vs kesinlikle ihmal etme kremlerden bile kat kat iyi
Lur-2006 Cavdarkubra2363 ben bebeğimi 2 ay 10 günlükken sünnet ettirdim. Çocuk cerrahisi ya da ürolog yapiyor sünneti cuma günü olduk sünnet şuanda gayet iyiyiz sormak istediklerinizi sorabilirsiniz
Rabiamnsr Cavdarkubra2363 daha falza büyümeden yaptırın derim ben 3.5 ayşık yaptrmıştım keşke daha erken yaptırsaydım diyorum 4 gün bebekte annede biraz zorlanıyor çişini yaptıkça canı yanıyor yakıyor.ağlıyor ağrısı oluyor elbete calpol veriyorduk biz saat takipli olarak benim için yıpratıcı bir süreç olmuştu bebeğimin canı yandıkça içim parçalandı bu sebepten ama en iyisi küçükken yaptırmak
aybikreis Ben de bilgi almak istiyorum. Çocuk cerrahisine götürüp sünnet olmak istiyoruz my diyeceğiz nasış işliyor süreç. Randevu mu oluşturuyor. Eşim günübirlik izin alıyordç da nasıl yapmak lazım tekrar hastaneye gitmek gerekiyor mu
ilayyyr aybikreis biz Ankara’da bi kliniğe gittik yarım saat içinde oldu çıktık dikişleri kendiliğinden eriyor zaten. Haftasında da fotoğraf istedi bir daha gitme gereği duymadık bi sıkıntı olmadığı için
aybikreis ilayyyr gittiniz sünnet için geldik dediniz sünnet oldu çıktınız böyle mi. Peki özel hastaneye gitsem aynı mı olur, aynı gün yapılır mı
Zumradmr_11 2 ayllikken yaptirmistim (1 ay 26 gunluk) aşiri rahat gecmisti bizim aglamadi sunnet gecesi dahi rahat uyumustu 😊
ilayyyr aybikreis ben randevu alıp gittim. Devlet hastanelerinde kan vs uğraştırıyorlar biraz diye biliyorum. Aynı gün olacağını da sanmıyorum
Papatya-bahcesi Cavdarkubra2363 biz 4 aylıkken yaptırdık sadece ilk gün biraz mizmizlandi , ama şimdiki aklım olsa 2.5 -3 aylıkken yaptırdık , çünkü 4 .ayda dönmek istiyo , 3. Ayda daha sakindi
aslaninannesiiii Bende 2 aylikkwn yaptridim iyikii diyorum.cok kolay gecti 1 haftada dikisler dusmeye basladi.ilk cisini yaparken bile aglamadi sadece ignede agladi o kadar.ozel klinikte yaptirdim bende genel cerrahi uzmaniydi bizim dr
Cecilex Biz 25 gunlukken yaptirdik estetik dikisti iki uc gun sonra kontrole gittik sadece o kadar.. Dogum yaptiginiz hastanede veya herhangi bir hastaneden çocuk cerrahisinden randevu alıyorsunuz size gün verir yarıö saat içinde oluyor sünnet
Aynenkanka Cavdarkubra2363 2 aylıkken yaptırdık biz de çok rahat ettik bebek de anlamadı hiçbir şey büyümeden dönmelere başlamadan yaptırın