Justmm Kızlar 2 aylık bebeğim var sadece kucak yemek ve uyku arasında gidip geliyor. Hiç aktivite falan yapamıyorum sizler neler yapıyorsunuz ??
3yasakadarsifirekran Justmm 2 aylıkken tummy time seti almıştım aynalı ve zeka kartları olan onlarla zaman geçiriyorduk. Onun dışında ana kucağına koyup kitap okurdum, kart gösterirdim , parmak kuklaları konuştururdum .
Justmm İnstagramda görüyorum herkes çok güzrl oyunlar oynuyor öyle olunca acaba bebeğime yeterince kaliteli vakit geçiremiyorum diyorum ??
beyzzsenturkk_ Justmm kızım7 aylık daha yeni yeni oynuyoruz 1-2 aydır o zamanlar istesende anlamıyor zaten insan sıkılıyor hele bi 5-6 aylık olsun bir sürü sey yaparsınız sıkılmazsınız 😂
Justmm beyzzsenturkk_ yaa sevindim bende kendimde ve bebeğimde sanki bişey var gibi düşünüyorum ister istemez. Çünkü hiç bişey anlamamasını geçtim kızım uyanık kaldığı her saniye kucakta ve dolaşmak istiyor 😂
beyzzsenturkk_ Justmm bende instagram da videolara denk gelirdim tummy time ayna karşısında aktivite etkinlikler vs ama o süre icinde ne bebek anlıyor yapılanları ne de biz zevk alıyoruz akılları erdikçe zevkleniyor önceden dediğim gibi h bişey yapamıyordum ot gibi büyüyordu ama simdi her gün oyunlar oynuyorum evde hoplaya zıplaya kosuyoruz yürütecte beni takip ediyor oturuyor bişeylere uzanıyor oyuncaklar daha cok ilgisini cekiyor konusmaya calısıyor farklı tatları öğreniyor dışarıdan zevk alıyor her şey ilgisini çekiyor bir çok ama bir çok ilgi alanı açıldı resmen o yüzden hiç stres yapmayın birazcık daha sabredin 🫶🏻
beyzzsenturkk_ Dmtt06 cocugunuz kac aylık? kızım 7 aylık işlerimi hallederken o yürütecte oyalanıyor benimle bazen geziyor ona da biseyler veriyorum eline oyalansın diye gün icinde yerde sürünüyoruz çocuk şarkılrı açıp ellerini şak şaklatıyorum cee ee yi öğrenmeye baslıyor bu aralar ilgisini cekti ya da farklı tadımlar yapıyoruz arada dans edince hosuna gidiyor bazen camasır sepetinin icine atıyorum dusa sokuyorum onu oyuncaklarını doldurup bayılıyor hem suda dolmuyor suyun icinde paniklediğini hissediyorum o yüzden delikli camasır sepetleri sagolsun ilgisini cekti ya da camdan arabaları seyrediyor balonları özellikle seviyor bazen iclerine su doldurup veriyorum inceliyor ya da dışarı cıkıyoruz parka cocukları izliyor yaşıtlarıyla aynı ortamda olmak onu daha sosyalleştiriyor hatta gelişimini desteklediğini düşünüyorum cunku daha konuşkan olmaya baslıyor kalabalık bir ortamda daha iyi yemek yiyor 🫶🏻
Dmtt06 beyzzsenturkk_ benim kızım 6 aylık ve biz 40 gündür tatil sebebiyle evimizden uzağız çok bir şey yapamadık o yüzden ama sizin aktivitelerinizi yapacağım dönünce teşekkür ederim 🙏