Annekizz Kızlar annemin kartında (Qnb) 1300 tl para puan birikmiş internet sayfacılığından görüyoruz ama markette gözüküyor. İnternetten alışveriş yapsak nasıl kullanıcaz
HadiGulumYandanYandan Annekizz ben Hepsiburada da kullanıyorum başka hangi sitelerde kullanılır bilmiyorum ödeme kısmına gelince kart bilgilerini girip hemen altta para puan kullan yazıyor
Dmt-01 Annekizz hepsiburadada kullanılıyor.Diğer internet sitelerini bilmiyorum ama migrosun normal marketinde de kullanılıyor puanlar.Şokta geçen sordum yok demişti biyer daha yok dedi ama a101 mi bim mi hatırlamıyorum
Asyaveannesi04 Annekizz migrosda kullanılıyor, watsons da kullanılıyor ve hepsiburada da trendyolda kullanılmıyor diyebiliyorum🌸
Annekizz HadiGulumYandanYandan hepsiburada oluyosa trendyolda oluyodur o zaman peki internet market alışverişindede geçerlimi acaba
HadiGulumYandanYandan Annekizz Trendyol da olmuyor. Market alışverişinde geçerli mi bilmiyorum hic kullanmadım
Dry_cn Annekizz ben akbank kullanıyorum muhtemelen finans bankta da vardır chip parayi karta aktar özelliği var normal kredi kartımı kullanıyorum sonra aktarıyorum gelecek dönem borcundan düşüyor böylelikle heryerde kullanabilmis oluyorum