Cihan-mom Emineakdogann Yavrum daha yaşın çok çok genç Allah aşkına bende 35lerine geldin sandım ya lütfen kendine bu kötülüğü yapma genç yaşında bir tane bebek yetmez mi kendini yıpratma 25 inde 40 lik gibi psikolojiye girme 🤦🤦
Emineakdogann Cihan-mom bende zaten aynı düşüncedeyim ben 1 taneden başka istemiyorum asla normalde oda biliyor bunun böyle olduğunu o yüzden zaten çatışıyoruz bu konuda ben normalde 1 den fazlasına yetemem zaten çok zor
Anneoldummq Emineakdogann şahsen benim eşimde istemiyor du ama ben taktırdım ve haberi de yok oda şu an çocuk istemiyor pzf kullanıyor ama bazen olmuyor evde 2 çocuğuktan sonra risk alamam
Themom_ Emineakdogann 3 ay 22 gunluk bebegim var kendi doktorum 3. Aydan sonra spiral takabilirim dedği için doğum kontrol hapı yazdı emziriyorum da zylnda 4 prospektüsünde ekstra korunmaya gerek yoktur falan yazıyor kullanıyorum memnunum
Anneoldummq Emineakdogann randevu alıp hastaneye giitim sabahtan kan verdim üniversite hastanesidi öğleden sonra da çocukları eltime bırakıp gidip taktırdım 2 ay sonra 2 yıl olacak taktıralı
Themom_ Emineakdogann 40 çıktığından beri kullanıyorum hamile kalmadığıma göre tekrardan etkili yani😃
Asyatok Emineakdogann 3 aylık iğneler var progestan içeriyor emzirmeyi etkilemiyor onu kullanabilirsin. Sakın riske atma kendini