hilaldorukk Kızlar az önce özel bir hasteneden spiralle ilgili fiyat bilgisi aldım da lokalle yapılanı da varmış da bazısı dayanamadığı için öyle yaptırıyor dedi kadın 🫠 bu kadar acılı bir işlem mi ki ya korkmalı mıyım😅
sadekahve_bitter hilaldorukk yok ya doğum yapmış bir kasına o ağrı değil ki rutin muayene kontrolü gibi abartıyorlar
waffle-seven-anne hilaldorukk ayy ne col abartiyorlar valla bende cok korkuyordm hep bu abartilar yuzunden ne ara oldh bitti anlamadim hicc korkmaa canimmm
Buradem16 hilaldorukk dayanamadığı için mi Nasıl abartmış öyle aman aman bir ağrı yok cmm ya hiç korkma git takıl en rahatı bence
12457 hilaldorukk doğumdan ne kadar süre sonra takılması gerekiyor bende 40 çoktıktan sonra taktırmak istiyorum ama adet olmayı mı beklemem gerekiyor
hilaldorukk Umutluluk @isimsizanne1 @sadekahve_bitter @waffle-seven-anne @Buradem16 Ay bugün taktırdım abartıldığı gibi değil hiç ama şu an regl sancısı gibi bi ağrım var bu normal mi acaba😂
hilaldorukk Umutluluk sadekahve_bitter waffle-seven-anne Buradem16 isimsizanne1 Peki hangi spirali taktırdınız hormonlu olan mı bakır olan ve herhangi bir yan etkisi oldu mu acaba
glcn1990 Emineakdogann hayır devlet hastanesi de takıyor ben 5 ay önce devlette taktırdım hiç ağrı sızı olmadı öyle abartılacak kadar değil
Cancan-13-03 glcn1990 merhaba, direkt doktor taktı mı yoksa spirali kendiniz temin edipte mi gittiniz doktora. Salı günü randevum var da o yüzden soruyorum eczaneden satın almama gerek var mı diye
Kaybolan UMUTUMM___ ben de 15 gün falan oldu taktıralı ama biraz akıntım evde sarı bir de sol tarafımda ağrı başladı dün kasığım da değil tam böğrüm ağrıyor derlerya öyle bi ağrı 😂 sizde de böyle şeyler oluyor mu vücuda alışma falan diyolar o yüzden mi bilemiyorum
hilaldorukk 12457 bana doktorum adet olunca gelirsin demişti ama o zaman yeni doğum yapmıştım şimdi oğlum 2 Yaşına girecek nerdeyse ben yeni cesaret edip gidicem 😂
isimsizanne1 hilaldorukk bakır olanı taktırdım enfeksiyon kaptım ağlaya ağlay 1 hafta acı çektim antibiyotik kullandım geçti çok zordu ama şu an herhangi bir ağrım kalmadı reglim düzenli ağrısız oluyor fakat ara ara akıntışar çok oluyor çok sıkıntılı
Asil_hatun33 hilaldorukk ben mirana taktırdım daha önce bakır takmıştım 20 gün adet kanamalarım sürerdi şimdi hiç adet olmuyorum kafa rahat
sadekahve_bitter hilaldorukk bana bakır takıldı doktorum 40 yaş üstü için ve çok kanaması olana hormonlu öneriyorum dedi