Elifkskll kizım 2 yasina girecek bende 9 gun oldu baslayali fen degiliz kızımin cok kelimesi yok ama cis kaka tuvalet kavramlarini cise baslamadam ogrettim cisi gelince cis diyor misal kemdi goturuyo gibi gibi kesinlikle bu kavramlari ogrenmesi gerekiyor . Ilk iki gin cok asiri agladi videosu var gorsenis resmen etini kopariyolar gibiydi sanki istekli olan o degildi yanimda dibimden ayrilmadi altina cis yaparken nasil aglardi halbisem kemdide istekliydi ama sakin oldum sarildim annecim normal birsey bidahakine wc yapariz dedim hani ben girerkem girmek isterdi o hevesle basladim sonra surecin normal oldugunuduydum ama gelisme olmassa 3cu gunu yadac4 gun kesicektim gecemiz buarada kuru sonracdevam ettim evet cok zorlu bi surec kac dakila wcde duruyorum ilk zamanlara gore azaldi tabi dun kaciran kizim bugun hic kacirmadi soyledi hep ki zamanimiz dahada cunku soylemedigi kacirigi zamanlar var yani anca otururuyo sanirsam ve ben once klozete otiettum otirmak ietemedi daha sonra alaturka wcye gecirdim orda oyaladim ettim su felan derkwn alisti iserken bana sarildi bana geldi o cikardi wcden ben burda beklicem derdim bekleedim ayakta iserdi ederdi ses etmedim 2 gundur klozete gecirdim gayet iyiyiz