Mikayla Cocolingo yoyko oto koltuklarının adac testleri yok malesef. Önemli olan test puanıydı benım için yoksa yoyko dışında da bir sürü koltuk var. Lütfen adac puanı olan bir koltuk tercih edin Allah korusun çarpma anında darbe alımı onemli bir konu. Oto koltuklarının amacıda o değilmi zaten… 😊
Cocolingo mervemir- yatış pozisyonunda rahat edebiliyormu acaba, birde bizim şuanki arabamızda izofix yok 1 ay kadar idare edebilirmiyiz sadece kendi kemeriyle
mervemir- Cocolingo valla biz yaklaşık 1. 5 yıldır kullanıyoruz rahat uyuyor uykuya dalıyor boynu bükülmüyor bide biz böyle 10 13 saatlik yollar falan gidiyoruz ona rağmen eziyet etmiyor çok şükür, tabi zaten kemerlede bağlama yeri var sıkıntı olmaz yani :)
zeynepecembahadir Çok çok çok memnunuz.Çok araştırdım yüksek ve uygun fiyatlıları.Fiyat performans ürünü kesinlikle, iyiki almışız☺️
Cocolingo Mikayla çok haklısınız bende böyle düşünüyorum zamanında çok araştırdım, biz besafe kullanıyorduk ama yurtdışında kaldı getiremedik, 2 ay sonra arabayla birlikte getireceğiz kısa süreliğine kullanılacak o yüzden pahalı bişey almak istemedim