tugce1667 Merhaba anneler bebeğim 2 aylık ama doktor gelişimi önden gidiyor dedi sizce kanguru kullanmaya başlamılımıyım siz kaç aylıkken başladınız ama yeni doğan olanlardan değil bendeki
Deletedmom_79 tugce1667 3. ayda slingtrn kanguruya geçtim ben. Genelde doktor/çevre tavsiyesi de bu aylarda oluyor
Black54 tugce1667 bacak kalça ayarlanabilir kanguru alırsanız 2. Ayından sonra kalça ultrasonundan sonra yani kullanabilirsiniz. Ben ill bir ay sling kullandım sonrasında kanguru kullanıyorum eğer eşimle vs çıkacaksak bebek arabası kullanıyorum yollar arabalar kaldırımı işgal eden çöp kutuları zor oluyor diye.
YldzEfsun tugce1667 ben iki aylıkken kullanmaya başladım. Ama kucağımda destek veriyordum. Şuan 3 aylık oldu. Bi kaç gündür daha rahat oturduğunu hissediyorum ara ara elimle destek vermeyi kesiyorum. Kanguru bence çok kullanışlı bi alet :) hergün yürüyüşe çıkarız. Bebek arabası kullanmak için kaldırımlar hiç düzgün değil.
isin_0000 Bendede var kanguru bir kaç kez kullandım, çok ağır geldi zor taşıdım ve sanki düşecekmiş gibi geliyor korkuyorum tedirginim çoçuğu taşırken.