Zeynep97 Kizlar makinede çamaşırlari yikiyorum sepete alıyorum. Miss gibi yumuşatıcı kokması gerekirken less gibi kokuyor. Alt tarafını açtık toka fln cikti temizledim. Çamaşır makinesi temizleme suyu aldim Yok hiç biri ise yaramıyor. Ne yapmam gerekiyor
_Goktugunannesi__ Zeynep97 makinenin içine çamaşır suyu koyun normal yıkarken koyduğumuz yere de tursil çamaşır suyu yumuşatıcı koyup en yüksek derecede boş çalıştırın ile yarayacaktır benimde öyleydi bu dediğimi yaptım şimdi mmis gibi yumuşatıcı kokuyor
Asyaveannesi04 Zeynep97 makina çalışmadığı zamanlar sürekli kapağı ve detejan gözü açık kalsın havalansın
Atssssss000 Zeynep97 servis cagirin anneminde öyleydi servis cagirdi yumusatici seviyesini arttirdilar makinanin icinde bi ayari varmis sanirim duzelir
Zeynep97 _Goktugunannesi__ fikriniz için teşekkür ederim bunu da yaptım ama maalesef 1 2 yıkama sonra yine ayni
Bal_prenses Zeynep97 yani çoğu şeyi yapıyorsanız olmaması gerek aslında her yıkamadan sonra lastiklerini kurulayıp içini havalandırın eğer ayarı var ise kazan temizleme işlemini de yapabilirsiniz
Zeynep97 Bal_prenses ben kazanda bir şey olduğunu düşünüyorum. Bu işlemleri yapıyorum 1 2 yıkama sonra yine aynı koku