Ayse-T Kızlar bebeğim 32 günlük,normalde hiç kusmaz.Bugün sabahtan beri 4 kez ağız dolusu kustu,gece banyo yaptırıp uyutmuştum üşütmüş olabilir mi doktora götürmem gerekli mi halsiz bakıyor
Miranbabyy Ayse-T hırıldama ses geliyor mu uyku sırasında eger geliyorsa burun tıkanıklıgı oluyor benim bebegimde olmuştu götürdüm serum vermişlerdi 1 2 kullanımda düzeldii kusma olayı ilk zamanlar cok oluyor benim bebegim agız dolusu kusardı bende senin gbi korkmuştum şükür bi sıkıntı olmadı ilk zamanlar öle kusmaları normal gelişimi iyi denir di korkma sıkma canını bebeginede gecer sadece ateşine dikkat et kontrol et yeterli😘😘
YldzEfsun Ayse-T benim bebeğimde kusma huyu yoktu iki aylıkken başladı. Şimdi günde en az 2 kere falan kusuyor. Bence üşütmemiştir. Ateşini kontrol edersiniz 38 dereceyi görürsen hemen doktora gidersin. Kusma da fışkırır tarzda devamlı olmaya başlarsa o şekilde doktor görmeli
Ayse-T Miranbabyy hırıldaması yok şükür ama her emzirme sonrası kusunca korktum midesini üşüttü diye,teşekkür ederim 😍