Minikkuzum1999 Kızlar spiral taktıralı 5 ay oldu taktırdım dan beri hep erken olurdum 5 gün önceden bu ay daha olmadım bugün günüm ama hiç lekelenme flan yok çünkü önce lekelenme oluyordu adet olmadan onu taktırdımdan beri acaba düzene mi giriyor bilgisi olan varmı yardımcı olur musunuz
printhelloworld Minikkuzum1999 ben doğumda taktırmıştım 2 ay sonra adet oldum ama 8 ayda anca düzene girdi sizin de öyle olmuş olabilir ilk 1 yıl düzensizlik normal geçmezse tekrar görüşelim demişti doktorum
Minikkuzum1999 Ben posta elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama benim postlarıma kimse yazmaz
Ysmn-12 Canım sakin olll , belki bilgileri yoktur 🥲 Bende de sprial var ama başıma gelmedi bu şekilde bilmiyorum , üstte kalsın diye yorumladım😘
Minikkuzum1999 printhelloworld Anladım canım çok teşekkür ederim valla korktum niye yalan söyleyim çünkü hiç düşünmüyorum çocuk birde doğumum riskli geçti çok korkuyorum doktora randevu aldım cuma gününe bakalım
Ysmn-12 Bende Mart’ta taktirmistim bu ayda dahil hep gecikmeler oldu tabi genede dikkat edin çocuk istemiyorsan da