Burhanaltintop Yatırdıkça kendini yırtıyo gözünden yaş gelene kadar ağlıyor karnı yok altı temiz çok buyuk bi gaz sorunu oldugunu da zannetmiyorum sebepsiz bi ağlama olabilir mi bu kadar acı bi şekilde?
Fadimenur0468 Burhanaltintop ayni canim benim kizimda 3 ay 16 günlük emmek istiyor veriyorum biraz emiyir birakiyor bide suara göğüsüm yumusadi hemen dolmuyor sanirsam yetiyor diye dusunuyorum ama icimde bi kuskuda var gecen gun saglikocagina gittim orda tarttirdigimda 3 ay 14 gunluktu 14 gun once muayene de 6420 ido simdi ise 7 kilo olmus 530 grm almis yani doymasa almazdi diye dusunuyorum ama memeye düştü cabuk sikiliyor surekli ac gibi el emiyor bide göğüsüm iste yumusadi sık emdigi icin gece bile ayni dolmuyor doldugu anda emip tekrat bitiyor
Honey Burhanaltintop benm bebeğmde 3 aylık, uyutmak için kucağıma yatırdığım an ağlamaya başlıyo, uyku düzeni tamamrn gitti. Sabah 8:30 da kalkmıştı az önce daha uyudu, o da kendi uykusu geldiği için kucağımda sızdı, ben uyutsaydım uyumazdı 😑
Burhanaltintop NhLpRn ama napıym bu durumu ifade edecek baska kelimem yok malesef tırtınıyo demek bebekten bıktım sevmiyorum anlamına gelmiyor
Nur08 24_06_2019 canim benim kizim8n karni tokk altı temiz yatırıyorum yatağına yada yanına hemen sıkılıp ağlıyor emzik emiyor onu bile istemiyo atiyo bazen birden çığlık atiyo agliyo uykusu hiç yok 10 dk sadece
Tly16_ Benimkide öyle kucağımdan indirdiğim an uyanıyor,çok sıkı olmadan bi kundak yapın kolları için uyku süresi uzuyor, yoksa moro refleksiyle uyanıyorlar, böyle böyle büyücekler sabırlı olalım
Nur08 Tly16_ aynen canim kundak iyi oluyo ama benimki ellerini cikariyo içinde o kadar sıkı yapmama rağmen 🤣
Damlas Burhanaltintop bacaklatonı topluyor mu, geriyor mu ya da, kusması var mı? Ne zaman artıyor vb biraz daha ayrıntı yazabilir misin? Ya da şuan emin değilseb bi gözlemle bakalım. Sebepsiz ağlamaz ☺️