Esma1993 Bu kan ilacini kullandiktan sonra kakasinda parca parca kan goruyorum 5 damla olarak kullanin dediler verdim iki seferdir parca parca ksn goruyorum normal mi anne sutu emiyor
Pnrinciymn Esma1993 Ben kullanıyorum ama bize 4 damla dediler 4 aylıkken başladık şuan 10 aylık hala aynı 4 damla kullanıyoruz öyle bişey yaşamadık bi sorun olmadı yani ama isterseniz bi doktora danışın
Ebrr_glsm123 Esma1993 Normal değil tabi ki de. Büyük tuvaletini siyah yapar bu ilacı kullandığı zaman ama kan normal değil kesin ilacı doktora götüren e kadar bence
TwinsAndBeren Esma1993 merhaba bu aile hekimliğinden verilen demir damlası değil mi? Doktorlar bunu hiç önermiyorlar temiz içerikli olan farklı damlalar tercih edebilirsiniz doktorunuza danışarak
Esma1993 Pnrinciymn siyah yaptigini zaten saglikocagi soyledi bunu biliyorum zaten anne sutu emmen bebegin kakasi nasil parcacikli olur oyle kahve parcalar var
Esma1993 TwinsAndBeren karacigerimizin degerleri de yuksekmis o yuzden tum ilaclarini 10 gun kadar kes dedi vermicem zaten ondan baslayinca da baska veririm heralde