Busrkrkc Bebeğim şuan 3 aylık havalar soğuyana kadar 6 9 ay oluyor sorum şu: bebeğim yaz bebeği olduğu için hiç kışlık kıyafeti yok neler almalıyım astronot tulum aklımda kesin alıcam onun dışında kesin al dediğiniz neler var
Hilallsarac Busrkrkc uyku tulumu al canım bebeklere battaniye yorgan vs örtmek çok tehlikeli ben bi kere örttüm geldiğimde yüzündeydi o günden beri örtmüyorum. Bu uyku tulumunun oda ısısına göre olanları var onları araştırıp evinizin soğukluk ayarına göre alabilirsin
333 Busrkrkc mont tarzı bir şey almanı tavsiye etmem bebekte hiç kullanışlı olmuyor kapüşonlu örgü hırka ördür ya da al ensesini de tutar iyi olur
333 Busrkrkc tam kış ortası emekler duruma gelir bi kaç tane külotlu kalın çoraplar oluyor ondan al içlik gibi giydir üstüne de Mevsimlik ne çok kalın ne çok ince takımlardan al iyi olur. Dışarısı için Polarlı alt üst takım al
Leylimleylimm Bende Diyarbakır’da yaşıyorum 😄 uyku tulumu al mutlaka birkaç külotlu çorap al zira normal çorapları tutup çekiyorlar.
333 Leylimleylimm bebeklerin çorap çekip çıkarmaları en büyük gelişim elleri için bunu engellemeyin lütfen