KahveliVera doktoru da çok ilgili imiş, başka bir veterinere götürmeyi düşünebilirsiniz belki? Hani belki de ilgisi yok çocuk ayağını sıkıştırdı bir yere bdya diken battı veya böcek sokto ne bileyim, belli mi olur hani bizimkisi olasılıklar dahilinde tahminler, sebep bambaşka bir şey de çıkabilir. Ayrıca scottish bu oluyor bunlarda böyle diyip bir kenara da atılamaz yani hele de yeminli bir hekim tarafından !!! Ay doktora kızdım şimdi :) benim oğlum yükselten düştü maalesef ve o dönemde ona bir ağrı kesici mahiyetşnde bir ilaç verdiler klinikte ismi hiç aklımda değil ama beşeri bir ilaç değildi, veteriner ilacı idi ve benim oğlana ağrısını kesmek anlamında iyi gelmişti, yani bu tip hayvana kendini daha iyi hissettiren tedaviler de var demem o ki, eğer ki sorunu kökünden çözemiyorsan bile.. bizim arkadaş düzenli glukosamin verirdi (eş zamanlı annemler de kullandığı için anımsıyorum hatta Almanya’dan almıştım ilacı falan) hani bunlar hadi siz de yapın anlamında değil, ama illa bir doktora gösterşn bence.. acil şifalar çocige.
.