Hiramveben Merhabalar hanımlar kızım 12. Ayına girdiğinden beri formül süt yerine günlük süt içiriyorum yarı yarıya su koyuyorum arada sırf süt te verdiğim oluyor yalnız kabız günlerdir sütçüden de süt almıştım onun tadını sevmedi içmedi. Benim sütüm yeterli değil başından beri zaten ek gıdayı da çok seçen bi bebek formül süte mi dönsem yeniden bilgisi olan var mı?
Pinkbery Hiramveben canım doktorlar 2 yaşa kadsr bebege süt verilmesi onermiyor. Kansızlık iştahsızlık yaparmış. Bence formül sütle devam et. En azından icerisinde bukunany vitaminler takviyelerden faydalansın sütün cokta bi yararı yok. Yerine peynir yogurt verirsin.
Brn2018 Hiramveben Anne sütü almıyor benim kızımda 16 aylığız ama ek gıdaya geçsek bile devam sütünü asla kesemeyiz doktorumuz herzaman iki yaşına kadar ana öğünümüz devam sütü diye söyler ve iki yaşından önce inek sütünü asla önermiyor.Hıpp comboıtıc kullanıyorum gündüz ek gıda gece devam sütümüz ...İçeriğindeki vitamin mineraller inek sütünde yok bilginiz olsun ...
Hiramveben Pinkbery işte doktora danıştık eşimde yanımdaydı artık inek sütüne geçebilirsiniz sadece 400 ml geçme günde dedi. Malum formül sütler de pahalı eşimin işine geldi:) ben alalım desem de doktordan iyi mi bilceksin onlardansa süt daha doğal falan dedi ben aldım ama bugün bakalım kabız olmazsa içircem bir süre daha
Ozanesma Hiramveben bizim doktor 1 yaşından sonrası için inek sütünü öneriyor. Ancak keçi ve manda sütü daha az alerjik ve anne sütüne daha yakın. Eskiden köylerde sütü olmayan kadınların çocuklarına keçi ve manda sütünü sulandırıp verirlermiş, bir de onları deneyebilirsiniz.
tczehra [bilinmeyen] ben daha hiç inek sütü vermedim büyük oğlum 20 aylık devam sütü veriyorum arada da çocuk sütü içiriyorum milupanın var ondan veriyorum.
beyza_2018 Ya benim kızımda formül sütleri icmiyor öğürüyor verince, okadarda para verdik ne yapıcam bilmiyorum. 4 gün sonra 12 aylik olacak inşallah. Benimde sütüm yetmiyor artık inek sutu versem mi sever mi bilmiyorum
Hiramveben beyza_2018 benim ki marketteki günlük sütü içti sütçüden alınan sütü sevmedi sütü ben sulandırmadan da verdim bu ara belki ondan kabız oldu sen verirsen de muhakkak yarısını su koy 4 5 gün 1 l ancak biter fiyatı da makul oluyor aya vurursan bu şekilde
Guldas Süt kabızlık ve kansızlık yapıyor. 2 yaşına kadar devam sütü yani formül mama ver dedi doktorumuzda. Mamaya dönün sütten daha besleyici.
kamer12 inek sütü kabızlık yapıyor iştahssızlık yapıyor 3 yaşından önce vermeyi bence milupa sütler var onlardan verebilirsin ya da aptamil 1 yaş üstü sütler var onlardanda ama inek sütü faydalı değil
burcutoksoz [bilinmeyen] yok devam sütüne dönmeniz lazım aptamil gibi 2 yaşına kadar verilmesi gerektiği söyleniyor doktorlar tarafından gelişimi için