Elif1432 Merhabalar aranızda hipp combiotic mama kullanıp memnun kalan var mı?? Anne sütü 4 ay aldı bebeğim sütüm azaldığı için buna geçti alerjik bir bebek fakat kakası çok kötü kokuyor ve yoğun normal miii???
Banumeral Ben kullanıyorum 2 aydır falan kullanıyoruz ama kakasında yogun bir koku yok yani mamadan cok memnunum ne gaz yaptı ne de farklı bir belirti ama yeni mamaya geçtiyseniz kakasında yogunluk olur anne sütü gibi olmuyor kakası
Tuche89 Merhaba. Ben doğum yaptığımda sütüm gelmemişti. Hastanede bu mama yı verdiler. En organikleri bu imiş. Şimdi takviye olarak kullanıyorum Memnunum. Kakasını sık yapmıyosa ondan kokar
Egeninannesi2209 Benimde oğlum 10 aylık sütüm az oldu için kullandım. Çok iyi geldi oğlum çok sağlıklı. Kaka konusunda bir sorun yaşamadım. Ama çok pahalı oldu şu sıralar o yüzden evolvia ya geçtim
senacnkya Ben de sma ve bebelac gold denedikten sonra hipp e geçtim. Gaz yapmadı ama evet kakasını ekşi ekşi kokuyor. Gün aşırı ya da hergun yapıyor kakasını
Elif1432 senacnkya Bende dün geçtim ve anne sütü alırken kaka sarı hardal renkli ve kokmuyordu mamaya geçince acayip ekşi kokuyor ve açık kahverengi gibi açınca bezi korktum
Tuche89 Elif1432 21 günlük 😀 evet süt artı mama.ama tavsiyem asla biberonla vermeyin.benimkinin mama içmesi sebebi ilk başlar haricinde biberona alışmış olması. Şırınga veya kaşıkla herseferinde zor biliyorum ama mamayı keserken çok rahat edersiniz. Şuan ben biberona alıştığı için kesemiyorum. Çoğu zaman meme reddi yapıyor. Resmen savaş veriyoruz.