Sevda676767 İstiyorum arkadaşlar:) yani şöyle yüzde parlak duracak ama pul pul durmayacak, güzel bir bb krem tavsiyenize talibim. Öyle çok uçuk da olmasın fiyatı ama ortalama olsun:) aydınlatıcı olarak da varsa öneriniz alabilirm
Elaninannesiiii Sevda676767 selim ciğersinin bb sini öneririm ilk çıktığından beri sadece onu kullanıyorum harika birşey
Alerjikrinit Sevda676767 benim kullandığım harika misshanın ama maalesef çok pahalı. Ben yüzüme günlük bir şey kullanamam normalde sadece onu kullanabildim ağırlık yapmıyor rahatsız etmiyor ama fiyatlar uçmuş . Yine de kutu 2 sene gidiyor
bunemeselaa Sevda676767 pure beauty ve farmasi kullanıyorum çok memnunum özellikle pure kokusu efsane rengi eşitliyor
Sevda676767 Elaninannesiiii bu fenomenlerin ürünlerine ön yargım var nedense ama bir şans vereyim. Çok sağ olun yazdım bunu
Uras21 Pure beauty cc krem o kadar güzel ki renk tonunu eşitleyip yüzü çok parlak gösteriyor ben lekelerimi kapatmadıgı için geçen ay bb olanını da aldım ama cc olanı daha güzel
Sevda676767 Uras21 şu an pure cc kullanıyorum ben de ama cildim mi kuru bilmiyorum sanki sırıtıyor pul pul duruyor
Ysfmt Uras21 ivory mi aldınız naturel mi.ben de alıcam da rengine karar veremedim.ivory cok mu beyaz duruyor acaba
Sevda676767 Alerjikrinit mishha zaten pahalı bir marka ya. Tam olarak hangisini peki ismi ne tonları var mı
Uras21 Sevda676767 yaaa normalde de bende her kullandığım pul pul yapardı ama pure beauty yapmadı hiç sürerken zevk alıyorum resmen 😂
Alerjikrinit Sevda676767 ben cho bo yang kullandım ama kırmızı kutulu olanda iyiydi arkadaşım kullanıyordu. Benim kullandığımın avantajı güneş koruma da var Ayrıca gğneş kremi almaya gerek kalmıyor
Sevda676767 [silindi] o zaman bb alayım fark olduğunu bilmiyordum yorumlar genelde cc daha iyi yönünde idi. Teşekkür ederim
Sevda676767 Uras21 tonu çok güzel aslında buğday tenliyim çok güzel oluyor ama alnımda falan bakıyorum resmen dökülüyo:)) dediğim gibi benm cildimden kaynaklı olabilir. Bb kremini deneyeyimbir de
Uras21 Bb olan ıvory ve beyaz duruyor belki de bu yüzden memnun kalmadım cc olan da naturel ve müthiş çok memnunum
Sevda676767 bunemeselaa pure denedim hâla mecbur kullanıyorum ama uymadı bana. Farmasi deneyecem bir de selin cigercinin