Durucuumm Kızlar sezeryan doğum yaptım 4,5 ay oldu hala adet olamadım. Normal mi sizler kaç ay da oldunuz
Merveio14 Durucuumm 4 ay önce doğum yaptm bende hala olamadım yarın kadın doğum doktoruma bi uğrayacağım söylediğini sizinlede paylaşırım
17072023baloglum Durucuumm normal tabikide benim ilk dogumda 11 ay olmadim simdi 1 aylik bebegim var. Sezeryn oldum gene. 2 3 gun kanamam oldu sonrasinda bisi. Gelmedi. Bile leke seklinde olmamasi nornal yani
sbl_akrss Emziriyorsanız emzirmeyi bırakana kadar adetiniz düzensiz olur genel de bende 4 aylıkken adet gördüm Sezeryan doğumlarda adet gecikiyor maalesef .
Durucuumm sbl_akrss evet emziriyorum. Komşumla aramızda 3 gün var o da sezeryan oldu o 2. Adetini oldu maşallah sıcaklardan mı nedir patladım bi olsam da kurtulsam artık
Merveio14 Durucuumm emzirirken 1-2 yıla kadar adet olamama menapoz şeklinde terlemeler hepsi normal ama korun dikkat et dedi 🙈yani belirtiler olana kdar hamile olduğunuda anlamazsın diyor
Drysmsn Durucuumm normal Doğumla ılk çocuğumda 10 ay sonra oldum 2.doğumda ıse oğlum 7 aylık hala olmadım
Ckudll Durucuumm doktorum ilk 1 yıla kadar adet olmaman yada düzensiz olman normal demişti. Ama ben 40ım çıktıktan sonra düzenli olmaya başladım hiç aksamadı